Zaboravite na frenč ovog leta: Ovi trendovi pedikira su i popularni i prelepi

Vesti 28.05.2023 16:20 0

Zaboravite na tradicionalni crveni lak i osvežite svoje nokte pastelnim bojama, cvetnim detaljima i minimalističkim geometrijskim dizajnima. Uživajte u prolećnom osveženju i zabavi sa svojim noktima

Zaboravite na frenč ovog leta: Ovi trendovi pedikira su i popularni i prelepi

unsplash.com

Leto 2023. godine donosi nove trendove u svetu pedikira koji će oduševiti sve ljubitelje lepote i noktiju. Ako želite da privučete pažnju i izrazite svoju kreativnost na jedinstven način, zaboravite na tradicionalni crveni lak na noktima i istražite ove tri idealne trendove za pedikir.

 

Pastelne boje za svežinu leta:

Ove sezone, pastelne boje su apsolutni hit. Umesto klasičnih crvenih nijansi, odaberite nežne i delikatne boje poput mint zelene, bledo ružičaste, svetlo plave ili krem-bež boje. Ovi tonovi će osvežiti vaše nokte i pružiti vam sofisticiran izgled. Pastelni pedikir je idealan za proleće jer odražava svežinu i buđenje prirode nakon duge zime.

 

 

Nail art sa cvetnim detaljima:

Cvetni motivi su uvek popularni tokom proleća, pa zašto ne biste preneli taj trend na svoje nokte? Odaberite jedan ili više cvetnih motiva i ukrasite nokte njima. Možete se odlučiti za jednostavne cvetne tačkice ili složenije dizajne sa detaljnim laticama. Ova vrsta nail arta će vašim noktima dodati šarm i osveženje, idealno za prolećne dane.

 

 

Minimalistički geometrijski dizajni:

Minimalizam je trend koji nikada ne izlazi iz mode. Za leto 2023. godine, geometrijski dizajni su vrlo popularni. Umesto da pretrpate nokte sa previše detalja, odaberite jednostavne linije, tačke i oblike kako biste stvorili minimalistički pedikir. Možete se igrati sa kombinacijama boja i oblika, stvarajući jedinstvene i moderne dizajne na noktima.

 

 

Kombinacija ovih trendova će vam omogućiti da izrazite svoj stil i privučete pažnju na jedinstven način. Proleće je vreme za eksperimentisanje s bojama i dizajnima, pa se ne bojte da budete kreativni i smeli s pedikirom. 

Komentari (0)
Loading