Kako da se obučete sa 120 kilograma? Marija je pokazala stajling u kome ćete izgledati savršeno koju god veličinu da nosite

Vesti 24.05.2023 12:10 0

Marija, uticajna TikTokerka i influenserka iz Srbije i plus sajz model, deli savete o stajlingu u kome ćete izgledati savršeno bez obzira na to da li nosite S ili XXL veličinu

Kako da se obučete sa 120 kilograma? Marija je pokazala stajling u kome ćete izgledati savršeno koju god veličinu da nosite

Printscreen/Instagram

Marija, popularna TikTokerka iz Srbije, postala je inspiracija mnogima svojom samouverenom prezentacijom viška kilograma. Ona deli korisne savete o stajlingu koji pomažu svim ženama da izgledaju savršeno, bez obzira na konfekcijski broj koji nose. Posebno je istaknut njen video u kojem je podelila nekoliko trikova kako prikriti višak kilograma i istaknuti svoj stil.

Marijini saveti za plus sajz žene

Marija je u svom videu prikazala jednostavne savete koje svako može primeniti kako bi izgledao sjajno, bez obzira na višak kilograma. Marija pokazuje da stajling može igrati ključnu ulogu kod punijih žena. Njeni saveti, poput odabira tamnih boja, patika s visokom platformom i asesoara koji daje kontrast, su ključni za savršen stajling.

 

@maradimitrijev Ako zelite jos ideja za outfite, pisite 🤍 #fyp #fypage #foryoupage ♬ original sound - Maraja0303

 

Odabir tamnih boja

Ključni element u njenom stajlingu je odabir tamnih boja. Marija je obukla crne helanke, klasičnu crnu majicu na bretele i crni oversajz sako. Tamne boje imaju vizuelno sužavajući efekat i mogu prikriti nepravilnosti na figuri. One su izvrsna opcija za sve žene koje žele da izgledaju vitkije.

Patike sa visokom platformom

Još jedan ključni komad u Marijinom stajlingu su patike sa visokom platformom. One ne samo da dodaju visinu, već i pružaju ravnotežu figuri. Ovakav izbor obuće stvara iluziju dužih nogu i pomaže u vizuelnom izduživanju siluete.

Dodaci u kontrastnoj boji

Da bi razbila crnu kombinaciju i dodala interesantne detalje, Marija je odabrala torbu u bež boji. Ovaj kontrast boja privlači pažnju na torbu i skreće pogled s drugih delova tela. Dodaci u kontrastnoj boji mogu biti odličan trik za privlačenje pažnje na određeni deo stajlinga i odlaganje fokusa sa "krtičnih mesta".

 

Komentari (0)
Loading