Do struka Odri Hepbern, od struka Pepeljuga: Fanovi komentarišu da im se prvi put ne sviđa Olivijino izdanje

Vesti 24.05.2023 09:10 0

U Kanu, na premijeri filma Asteroid City, pojavila se i nekadašnja mis Univerzuma u haljini koja je čista provokacija, ali sa merom

Do struka Odri Hepbern, od struka Pepeljuga: Fanovi komentarišu da im se prvi put ne sviđa Olivijino izdanje

Profimedia

Na premijeri filma Asteroid City u Kanu, prisustvovala je nekadašnja mis Univerzuma, Olivia Kulpo (31), koja je izazvala pompu svojom provokativnom haljinom, ali je uspela da zadrži meru i stvori razgovor u javnosti.

Olivia je već poznata kao jedna od najstilizovanijih žena na svetu, a njena sinoćna kombinacija definitivno je bila predmet najvećeg interesovanja. Fanovi su se prvi put oglasili komentarima kako im se ne sviđa njena haljina, koja je bila nešto drugačija od njenih uobičajenih odabira. Međutim, njeno odevno izdanje je i dalje bilo elegantno i dobro osmišljeno.

Haljina je bila crna i elegantna do struka, sa prefinjenim dekolteom koji je naglašavao njenu figuru. Od struka nadalje, haljina je prelazila u plavu, lepršavu suknju koja je dala dojam neke vrste "pepeljugine" estetike. Ova smela kombinacija boja i stilova sigurno je izazvala pažnju prisutnih.

Kada je reč o frizuri, Olivia je svoju kosu skupila u punđu, što je dodatno naglasilo eleganciju njenog izgleda. Uz to, nosila je smokey eyes šminku koja je upotpunila dramatičnost i upečatljivost njenog stajlinga.

Iako su se mišljenja fanova podelila, neosporno je da Olivia Kulpo i dalje uspeva da privlači pažnju svojim hrabrim modnim izborima. Njena provokativna haljina na premijeri filma Asteroid City u Kanu definitivno je razgovor u gradu, dok i dalje ostaje jedna od ikona stila kojoj se divi širom sveta.

 

Komentari (0)
Loading