Najlepši manikir ove sezone: Dovoljan je jedan pogled da se oduševite nijansom koja deluje TAKO SKUPO!

Vesti 20.05.2023 09:39 0

Vanilla chrome definitivno je najlepša nijansa koju je iznedrilo proleće, i već je među najtraženijim u salonima.

nokti

Shutterstock

Od kako je Hejli Biber prošle godine ispromovisala "glazed donut" nokte, odnosno mlečno belu hrom nijansu, trendseterke su gotovo opsednute ovakvim manikirom. Hrom nokti na tronu su najpopularnijih i ovog proleća i leta, a sada su došli u neodoljivoj nijansi koju će svi obožavati. 

"Vanilla chrome" trend brzinom svetlosti preplavio je društvene mreže i ne moramo da vam kažemo da je ova viralna nijansa broj jedan po salonima. 

 

 

Za ovaj trend možemo da kažemo da je naslednik "glazed" manikira, ali je izrazito nosiv, nevezano da li imate kratke ili duge nokte. Pogotovo dobro izgleda sada, sa toplim vremenom kada lagano, ali sigurno dobijamo preplanulu nijansu kože.

Takođe, veliki mu je plus što izgleda skupo i luksuzno, ali i elegantno, kao i to što pristaje i mladim devojkama i ženama u zreloj dobi, a sigurni smo i da će ga obožavati oni koji ove sezone planiraju da kažu sudbonosno "da". 

Koja je tajna "vanilla chrome-a"?

 

 

Ovaj trendy manikir stvorila je Aleksandra Teleki za Vog, koja je i otkrila kako da dobijete ovakav efekat. Prvo što vam je potrebno je krem lak koji je dobro pigmentovan. 

Sledeći korak je kombinacija dva hromirana pudera - prvi bi trebalo da ima meku i sedefastu završnicu, dok je drugi nešto krupnije "mleven" i u krem nijansi.

 

Komentari (0)
Loading