Kažu da ima NAJSAVRŠENIJE TELO: Sad se pojavila u BIKINIJU u šestoj deceniji i NEMOGUĆE je da joj iko nađe manu

Vesti 26.04.2023 08:30 0

Za jedan dan njen post je skupio skoro dva miliona pregleda

Kažu da ima NAJSAVRŠENIJE TELO: Sad se pojavila u BIKINIJU u šestoj deceniji i NEMOGUĆE je da joj iko nađe manu

Shutterstock

 

Salma Hajek je objavila svoju fotografiju na Instagramu i mnogi su prokomentarisali da može odmah da ide na naslovnu stranu časopisa Sports Illustrated swimsuits. U opisu fotke i snimka, gde pozira u bikiniju, zvezda je napisala da je kupanje u okeanu regeneriše.

 

 

Podsetimo, Salma spada u red lepotica koje se nisu podvrgle hirurškim zahvatima ne bi li smanjile znake starenje. Štaviše, glumica ne vidi u starenju problem:

"Za žene nema roka upotrebe. To je jednostavno tako. Možeš da budeš sjajna i rasturaš u bilo kojim godinama. Možeš da budeš svoja koliko god godina da imaš, možeš da sanjaš koliko god godina da imaš, možeš da postaneš romantičnija. Imamo prava da budemo voljeni zbog onoga što jesmo, na mestu na kojem jesmo. Nismo ovde samo da rađamo bebe, nismo ovde samo da muškarcima rodimo decu. Nismo ovde samo da opslužujemo sve i svakog oko nas, a onda kad deca odu... to je ženi gotovo kao rok upotrebe. To je nesporazum koji traje već vekovima", izjavila je jednom prilikom ova 56-godišnjakinja.

Komentari (0)
Loading