Najluđi stajlinzi privlače svačiju PAŽNJU: Na pisti u Milanu izlazili su u gaćicama, bez brusa, polugoli, a opet MOĆNI

Vesti 25.04.2023 09:45 0

Ako ste upoznati sa trendom "no pants", verovatno ste razmišljali o tome da li je to nešto što bi vama odgovaralo ili ne

Najluđi stajlinzi privlače svačiju PAŽNJU: Na pisti u Milanu izlazili su u gaćicama, bez brusa, polugoli, a opet MOĆNI

Profimedia

 

U protekloj godini, modni trendovi su se vratili u prošlost, posebno na polju pantalona koje su bile popularne tokom početka milenijuma. Kargo pantalone i one sa niskim strukom su se vratile u modu i nastaviće svoju dominaciju u 2023. godini. Ipak, postoje novi trendovi koji su privukli pažnju it devojaka.

U GALERIJI SU EKSTRAVAGANTNE MODNE KOMBINACIJE IZ MILANA 2023. GODINE

Trend "no pants" se već primećuje na modnim pistama. Ovaj trend podrazumeva nošenje minijaturnih šortseva ili bokserica, često u kombinaciji sa unihop čarapama. Najtraženije manekenke današnjice, Kendal Džener i Bela Hadid, već su usvojile ovaj trend i pokazale ga na Nedelji mode u Milanu. Kombinujući šortseve sa oversized gornjim delovima poput blejzera i košulja, ovaj trend privlači pažnju.

Trend "no pants" se pojavio i na Nedelji mode u Parizu, u Gucci reviji, gde ga je prikazala Kjara Feranji, najpopularnija modna blogerka na svetu. Ona je prikazala dekonstruisano sivo odela koje prati ovaj trend i ukazuje na to da će se ovaj trend verovatno nastaviti i u budućnosti.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading