Svi su komentarisali da njen DŽEMPER od 1500 evra "i nije nešto": Ovaj put se Gvinet Paltrou pojavila u kaputu od 4500 evra, toliko se sjajno kombinuje da vredi svaku paru

Vesti 02.04.2023 19:47 0

Fotografije Paltrou koja sedi pored svojih advokata, noseći jednostavan krem pleteni džemper, brzo je postala viralna

Svi su komentarisali da njen DŽEMPER od 1500 evra "i nije nešto": Ovaj put se Gvinet Paltrou pojavila u kaputu od 4500 evra, toliko se sjajno kombinuje da vredi svaku paru

Profimedia

Protekla nedelja bila je poprilično turbulentna za holivudsku glumicu Gvinet Paltrou, koja se našla na sudu u Juti zbog incidenta koji se dogodio na skijalištu još davne 2016. godine. Međutim, iako je njen pravni tim bio u potpunosti fokusiran na pripremu odbrane, javnost se mnogo više interesovala za Garderobu koju je glumica nosila tokom sudskog procesa.

Prvog dana suđenja, Paltrou je zabeležena u jednostavnom, ali elegantnom džemperu od kašmira, sa velikom kragnom italijanskog luksuznog brenda "Loro Piana". Procenjena vrednost ovog džempera iznosi čak 1500 evra, što je za mnoge bilo prilično iznenađujuće. Međutim, čini se da to nije bilo dovoljno za Paltrou, pa je drugog dana suđenja nosila sopstveni brend "G Label by Goop". Krem trikotaža, koju je ovog puta odabrala, prodaje se po ceni nešto više od 500 evra, što je, u poređenju sa prethodnim džemperom, prilično povoljno.

Međutim, to nije bilo sve - na svom trećem pojavljivanju na sudu, glumica se pojavila u maslinasto zelenom kaputu američkog brenda "The Row", čija se cena procenjuje na neverovatnih 4500 evra. Kao da to nije bilo dovoljno, Paltrou je kombinovala svoj kaput sa crnim "prada" čizmama sa velikim đonovima, koje koštaju oko 1300 evra. Ipak, treba napomenuti da je glumica bila vrlo vešta u kombinovanju ovih komada, pa je isti kaput nosila u tri različite kombinacije, prilagođavajući ga svojim drugim komadima garderobe.

Iako mnogi smatraju da je ovo izuzetno skupocena garderoba, Paltrou je oduvek bila poznata po svom izvanrednom stilu i sklonosti ka luksuznim brendovima. Bez obzira na to šta se dešava u sudnici, čini se da je ovaj slučaj barem podstakao ljude da se ponovo sete koliko je Paltrou stilski uticajna i koliko voli da se igra sa modom.

Komentari (0)
Loading