Lice vam je buknulo i imate akne? Glumica Mili Bobi Braun ima rešenje koje provereno radi, a uz to je skroz prirodno

Vesti 22.03.2023 14:46 0

Mlada glumica Mili Bobi Braun ne krije da ima problematičnu kožu. Nega kože mlade glumice podrazumeva nekoliko koraka kojima uspeva da spreči ili smanji pojavu akni i bubuljica.

Lice vam je buknulo i imate akne? Glumica Mili Bobi Braun ima rešenje koje provereno radi, a uz to je skroz prirodno

Printscreen/Instagram

Lako je pomisliti da se slavne osobe jednostavno nose sa problemima kože kao što su akne i bubuljice. Imaju pristup najboljim proizvodima i profesionalcima, a mnoge javne ličnosti o tome i ne govore javno. Mili Bobi Braun je, međutim posvećena tome da svoju borbu lečenja kože podeli sa svetom, iako to poglavlje opisuje kao "mučno". 

 

 

- Kao što možete da primetite, imala sam veoma tešku noć sa svojom kožom - kaže zvezda serije "Stranger Things" na početku Instagram videa. 

A kako se ona nosi sa bubuljicama kada se pojave? 

 - Upravo sam očistila lice pa ću vam pokazati trik za koji lično mislim da funkcioniše. Primenjujem masku od gline za čišćenje lica. Iskreno to je u prošlosti zaista funkcionisalo.

Mili ne nanosi masku svuda, već samo na područja koja su problematična. 

- Zapravo, masku nanosim na bubuljice, odnosno na delove lica za koje smatram da im je potrebno čišćenje - kaže ona u videu.

Uz to, objasnila je da koristi flastere na bazi ulja čajevca.

 

 

- Hvala vam što ste pokazali kako izgleda normalna koža i istinu da ne kompleksirate mlade devojke koje veruju da je biti lepa znači imati savršenu kožu, bez akni i drugih nesavršenosti, a to očigledno ne postoji - prokomentarisao je jedan pratilac.

Komentari (0)
Loading