Ona je najlepša žena fudbalera: Na Nedelji mode u Parizu pojavila se u crnoj uskoj haljini, svi su hipnotisano gledali u nju

J.V. Vesti 11.03.2023 09:00 0

Ona važi za jednu od najlepših žena fudbalera, a na Nedelji mode u Parizu je blistala

Ona je najlepša žena fudbalera: Na Nedelji mode u Parizu pojavila se u crnoj uskoj haljini, svi su hipnotisano gledali u nju

EPA

Antonela Rokuzo je supruga Lionela Mesija. Ona i Mesi su se upoznali kao deca u svom odnom gradu Rosario u Argentini, ona je rođaka Mesijevog prijatelja iz detinjstva Lukasa Skalje. Plejmejker Pari Sen Žermena je često posećivao njenu kuću u mladosti samo da bi je video.

 

 

Par je svoju vezu javnosti otkrio tek 2008. godine, a venčali su se u julu 2017. Njihovo slavlje je proglašeno za argentinsko „venčanje veka“. Mesi i Antonela imaju tri sina i u srećnom su braku.

 

 

Na upravo održanoj Nedelji mode u Parizu, ona je blistala. Budući da već žive u glavnom gradu Francuske, gde njen suprug nastupa za Pari Sen Žermen, Antonela je već obišla nekoliko događaja na Nedelji mode, a izdanjem na reviji čuvene francuske modne kuće sve je ostavila bez daha.


Antonela je za ovu priliku odabrala modernu verziju male crne haljine, a u pitanju je model mini dužine, bez rukava i bretela.

Budući da su izrezi već tri sezone nezaobilazan detalj u kolekcijama vodećih brendova, ni gospođa Mesi im nije odolela, pa je ponela haljinu koja ima okrugle proreze iznad i ispod grudi.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading