"Ona je LAŽOV i PREVARANT": Kim Kardašijan se pojavila u videu BEZ NADOGRADNJE, njena prirodna kosa je kao SLAMA

Vesti 07.03.2023 11:00 0

Javnost po prvi put ima priliku da vidi kako zaista izgleda kosa Kim Kardašijan

"Ona je LAŽOV i PREVARANT": Kim Kardašijan se pojavila u videu BEZ NADOGRADNJE, njena prirodna kosa je kao SLAMA

Profimedia

 

Kim Kardashian je poznata po svojoj promenjivoj frizuri i stilu, koji je često inspirisao trendove u modi. Na njenom Instagram profilu, često objavljuje fotografije svojih frizura koje se menjaju iz dana u dan. Bila je crnka, plavuša, crvenokosa i nosila je razne dužine kose, od kratke do duge kose.

Međutim, iako je Kim Kardashian poznata po svojoj savršenoj kosi, javnost nije imala priliku da vidi kako njena prirodna kosa zaista izgleda bez ekstenzija i frizerskih intervencija. Kim nije mnogo govorila o svojoj prirodnoj kosi, a neki veruju da se ona oslanja na ekstenzije kako bi postigla svoje ikonične frizure.

Printscreen/TikTok

 

 

Ipak, Kim je jednom prilikom otkrila da je njena prirodna kosa kovrdžava, a da je zbog stalnog peglanja kose postala tanja i slaba. Takođe, izjavila je da se zbog toga više oslanja na ekstenzije i perike.

Printscreen/TikTok

 

Iako javnost možda neće imati priliku da vidi njenu prirodnu kosu, Kim Kardashian i dalje nastavlja da inspiriše žene širom sveta sa svojim frizurama i stilom.

 

 

Nedavno je na društvenoj mreži TikTok osvanula video snimka slavne sestre Kardašijan, koja prikazuje njenu najstariju ćerku Nort u potpuno prirodnom izdanju, bez ikakvih filtera, fotošopa, šminke, frizure i doterivanja.

Kim Kardashian je često na meti kritika javnosti zbog preterane upotrebe fotošopa i uređivanja svojih slika na društvenim mrežama. Međutim, ovaj video snimak je izazvao pozitivne reakcije kod ljudi, koji su pohvalili Kim za to što je pokazala svoju ćerku u prirodnom i autentičnom izdanju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading