Seksepil i istančan ukus za modu nasledila je od BAKE: Unuka Vivijen Vestvud je zatvorila Nedelju mode u Parizu, a svi komentarišu njenu BOŽANSKU lepotu

Vesti 05.03.2023 20:00 0

Kora Kore je unuka popularne Vivijen Vestvud i pojavila se sinoć na zatvaranju Nedelje mode

Seksepil i istančan ukus za modu nasledila je od BAKE: Unuka Vivijen Vestvud je zatvorila Nedelju mode u Parizu, a svi komentarišu njenu BOŽANSKU lepotu

Profimedia

 

Kora Kore je novo ime u svetu modela i manekenki. Dvadesetpetogodišnja mlada dama je unuka kontroverzne engleske kreatorke i ćerka vlasnika kompanije "Agent Provocateur". Kora je svoju prvu naslovnicu dobila u "Love" magazinu, a mnogi nisu oduševljeni jer je preko veze dospela na mesto za koje se mnogi modeli mukotrpno bore.

Kora Kore je zatvorila reviju u Parizu na kojoj je prikazana kolekcija Sndreasa Krontelera.

"Voge" je na svom Instagram profilu objavio snimak sa jučerašnje revije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Unuku Vivijen Vestvud krasi izuzetna lepota i sigurno spada u red najatraktivnijih svetskih modela. Pažnju je privukao i njen neobičan hod po pisti, pa neki kažu da je hodala kao robot. Ali to su skoro pa uobičajeni prizori sa modnih događaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora Corré (@coracorre)

 

Kora Kore je ćerka Serene Ris i Džozefa Korea, aktivista i vlasnika modnog brenda Agent Provocateur. Vivijen je sina Džozefa dobila u braku sa Malkolmom Meklarenom, bivšim menadžerom "Sex Pistolsa". Kore nije bio u dobrim odnosima sa ocem, ali je rekao da su pred očevu smrti rešili nesuglasice. Kao dete nosio je majčine kreacije i navodio poznati brend kao omiljenu grupu.

Iza Vivijen Vestvud ostao je i njen sin Ben Vestvud kog je dobila u braku sa Derekom Vestvudom, uz kojeg je provela tri godine, od 1962. do 1965.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading