Korak po korak do ZAVODLJIVOG pogleda: Ovaj TRIK šminkanja sve holivudske ZVEZDE koriste kako bi ostavile EFEKTAN utisak!

M.Ognjenović Vesti 12.05.2023 22:00 0

Nikada jednostavnije nije bilo postići efektan i zavodljiv pogled

Korak po korak do ZAVODLJIVOG pogleda: Ovaj TRIK šminkanja sve holivudske ZVEZDE koriste kako bi ostavile EFEKTAN utisak!

Profimedia

Sirena oči mejkap su trend koji je u poslednje vreme sve popularniji, a ovaj način šminkanja odavno koristi i manekenka Bela Hadid. 

Ovaj zavodljivi pogled koji je zaludeo milione na TikToku, te videi na toj platformi s heštegom #sireneyes imaju preko 355 miliona pregleda.

S obzirom na misteriozan pogled kojim se postiže ovim make up trikom, ali i efekat liftinga, ne čudi da među svojim fanovima ima i neke slavne modne ikone.

 

 

Ovaj make up trik nova je verzija klasičnog "cat eye" looka, a radi se o produženom mačkastom pogledu gde se potez olovkom ili tušem produžuje u unutarnjem uglu oka prema nosu i izdužuje na spoljašnjem "krilu". Postizanje ovog imidža zapravo je vrlo jednostavno – ukoliko ste vešte s tušem ili olovkom.

Ovaj trik zahteva i malo eksperimentisanja jer ga je potrebno prilagoditi pojedinom obliku oka. One s manjim očima mogu srednji deo kapka dodatno da vizuelno 'otvore' linerom u boji kože, one s bliže položenim očima treba da stave malo manje eyelinera u unutrašnji ugao, a pogled mogu dodatno da otvore svetlijom sedefastom senkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading