Frizure 60-tih se vraćaju na velika vrata: Ove godine će sve dame bar jednom poželeti kosu kao Bridžit Bardo

Vesti 23.02.2023 16:30 0

Donosimo vam male, ali značajne promene u popularnim trendovima frizura koje će vam pomoći da vaša kosa izgleda besprekorno

Frizure 60-tih se vraćaju na velika vrata: Ove godine će sve dame bar jednom poželeti kosu kao Bridžit Bardo

Profimedia

 

Prošla godina je bila fokusirana na prihvatanje prirodne teksture i frizure bez gužve i puno posla iz očiglednog razlozima. Filmsko veče na kauču bilo je pravi vrhunac petka uveče.


Mali dodaci i izmene dodatno će osvežiti postojeće prirodne teksture i jednostavne frizure. Dolazak nove godine zahteva nove početke svih vrsta, što je savršeno vreme da posetite svoj omiljeni frizerski salon. Prošlogodišnji stil sa niskim održavanjem biće obogaćen upečatljivim tehnikama sečenja koje vraćaju moderne decenije. Ako razmišljate da skratite krajeve ili ošišate šiške, donosimo vam retro stilove sa kojima ćete dočekati novu godinu sa stilom.

Govorimo o modernim verzijama starinskih bobova, šiški i dugih slojevitih ili stepenastih frizura. Iako je ravan rez siguran izbor jer pristaje svim dužinama kose, od geometrijskog boba do veoma duge i ravne kose, popularni lob je definitivno nezaobilazna frizura za narednu godinu.

U slojevima ili jednostavnog pravog kroja, izdužiće vam vrat i naglasiti oblik vašeg lica. Sitne lokne iz 80-ih i bob ili lob frizura savršena su kombinacija. Ranije su se radile korišćenjem štetnih hemikalija, taj proces je poznat kao minitalas, a frizura je trajala mesecima. Danas se radi pomoću tanke figure i traje do prvog pranja, ali nema mnogo štetnog dejstva, za razliku od minivale.

 
Komentari (0)
Loading