Retro čizme koje ponovo osvajaju svet: Mislili smo da se nikada neće vratiti u modu, a sada ih nose i Hajdi Klum i Hejli Biber

Vesti 01.02.2023 19:05 0

"Moon Boots" su nastale još 1969. godine, a dizajnirao ih je Đankarlo Zanata

Retro čizme koje ponovo osvajaju svet: Mislili smo da se nikada neće vratiti u modu, a sada ih nose i Hajdi Klum i Hejli Biber

Shutterstock

Čuveni gumeni đon inspirisan je sletanjem na Mesec, a njihova popularnost je rasla tokom 70-ih i 80-ih, da bi nakon toga pale u zaborav.

Preporod su doživele 2000-ih zahvaljujući Paris Hilton, koja ih je redovno nosila i naravno u roze boji. Paris je doprinela tome da se čuvene čizme presele sa skijališta na ulicu, pa nije bilo neobično videti devojke u haljinama i u ovim čizmama tih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francy Bee (@itsfrancybee)

 

Sada su ponovo aktuelne, a Hejli Biber ih je izdigla na pijadestal najtraženijih. Ona je u novoj godini bila u ružičastim
Samo pitajte Hejli Biber, koja je u novoj godini bila u ružičastim Icon Low Moon čizmama koje je uparila sa Mugler mini haljinom.

Hajdi Klum je takođe ljubiteljka ove obuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Zanimljivo je da su verzije inspirisane njima lansirali dizajnerski brendovi kao što su Chanel, Fendi, Prada i Miu Miu dovoljno govori o popularnosti glomaznih čizama za sneg Moon Boot.

 

Nakon modne kuće Chloe, brend Moon Boot je ove sezone lansirao uzbudljivu liniju čizama u obliku capsule kreirane u saradnji sa brendom Alanui.

Komentari (0)
Loading