Sredite svoj ORMAR brzo i LAKO: Uđite u NOVU GODINU sa stilom i bez nepotrebnih stvari!

Vesti 19.12.2022 12:36 0

Par načina kako da uvek imate svoje stvari pod kontrolom

Sredite svoj ORMAR brzo i LAKO: Uđite u NOVU GODINU sa stilom i bez nepotrebnih stvari!

Shutterstock

Još nismo upoznali devojku koja se ne suočava sa problemom "nemam šta da obučem“. Ponekad nemamo dovoljno stvari, a ponekad jednostavno zaboravimo na stvari koje imamo u ormanu – a sve to zbog loše organizacije.

Kada količina nepotrebnih stvari u ormaru dosegne vrhunac, postaje se teško snalaziti se u vlastitim stvarima.

U ovom slučaju, potrebno je pregledati sve i osloboditi prostor.

Takvo rasterećenje je idealna prilika da analizirate svoj stil i shvatite koje stvari nikada neće ugledati svetlost dana.

ormar

Shutterstock

 

 

 

Sve svoje stvari podeliti u kategorije (duksevi, farmerke, džemperi, itd.), a zatim rasporedite svoju odeću po bojama. Možda ćete primetiti ponavljanja u nekim kategorijama. Nekoliko obimnih džempera tamnih nijansi, nekoliko svetlih majica kratkih rukava - sve takve slučajnosti u velikoj meri preopterećuju garderobu.

Od niza istih stvari odaberite samo jednu stvar, inače ćete uvek izgledati isto.

odeća

Shutterstock

 

 

Ako ne znate da li vam treba ovo ili ono, koristite pravilo tri slike. Pokušajte da napravite tri različita stila, ako uspete, onda možete bezbedno ostaviti stvar u ormaru, a ako ne, onda je to znak da ne odgovara vašem stilu.

Ponekad neke stvari nosimo tako često da se naviknemo na njih kao na dobrog prijatelja. Čini se da su se već zauvek naselile u našoj garderobi, ali ne smemo zaboraviti da komadi garderobe imaju rok trajanja. Neosporno je da košulja izgleda potpuno drugačije odmah nakon kupovine i nakon pet godina nošenja.

Možda je vreme da prestanete da čuvate stvari za "bolja vremena" kada smršate ili, obrnuto.


Nemojte se zavaravati i prestanite da čekate pravi trenutak da biste bili moderni. Birajući prave stvari u svojoj veličini, možete odmah da budete zgodni i privlačni!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading