Ćerka Monike BelučI i Vinsenta Kasela pokorava modni svet: Jedva smo je prepoznali od OGROMNOG šešira, prava je slika i prilika svoje MAJKE

Vesti 17.12.2022 15:30 0

Deva Kasel je svoju karijeru modela započela s 14 godina, a do sada je dva puta nosila revije za Dolce & Gabbanu.

Ćerka Monike BelučI i Vinsenta Kasela pokorava modni svet: Jedva smo je prepoznali od OGROMNOG šešira, prava je slika i prilika svoje MAJKE

Printscreen/ Instagram

Deva Kasel, 18-godišnja ćerka Monike Beluči i Vinsenta Kasela, ove je nedelje, na iznenađenje mnogih, prošetala pistom na modnoj reviji Jacquemusa za proleće/leto 2023. godine.

Njen debitantski catwalk za francuski brend iz prvog reda je pratio Kasel sa svojom suprugom Tinom Kunakikoja je takođe Jacquemus devojka.

 

 

Mlada devojka je pistom prošetala u crnom kompletu koji se sastojao od skraćenog sakoa sa zlatnom kopčom i točkastim capri pantalonama, te ogromnog šešira od rafije i minđušama u obliku suncokreta. Izgled je dopunila bucket torbom od iste tkanine, te cipelama sa špicastim vrhom.

 

 

Deva je kao model debitovala s 14 godina, kada je izabrana za zaštitno lice kuće Dolce & Gabbana. Za isti je brend dva puta nosila reviju, na couture reviji za jesen/zimu 2023. godine i nedavno na milanskoj Nedelji mode za proleće/leto 2023. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading