Tamara Kalinić u TREDNI kombinaciji za SVAČIJI BUDŽET: Izdvojili smo KOMADE odeće koje ćete GODINAMA moći da nosite i nikada ne izlaze iz mode

Vesti 03.12.2022 18:45 0

Tamara Kalinić se uvek vraća klasničnim komadima, a ovi su idealni za zimu.

Tamara Kalinić u TREDNI kombinaciji za SVAČIJI BUDŽET: Izdvojili smo KOMADE odeće koje ćete GODINAMA moći da nosite i nikada ne izlaze iz mode

Printscreen/ Instagram

Modna influenserka Tamara Kalinić retko kada greši u svom izboru i uglavnom je uvek tip-top doterana za svaku priliku. 

Uglavnom bira upečatljive komade, po poslednjim trendovima, ali uglavnom kada posećuje modne događaje, što i jeste poenta. Tamara već neko vreme diktira trendove na modnoj sceni, ali se ponekad može provući i kombinacija koju može nositi svaka od nas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naime, jedno takvo izdanje jesu komadi odeće i aksesoari u crnoj boji i farmerke-džins. Odabrala je rolku, Hermes torbu, naočare za sunce i sandale-papuče u crnoj boji, dok su pandalone-farmerke u plavoj boji. Nakit je sveden, dovoljno da malo razbije kombinaciju koja je dovoljna sama po sebi i samo se može nadograditi u zavisnosti od naših preferenci. 

U nastavku smo odabrali kako bismo mi napravili istu ovakvu kombinaciju, ali u ograničenom budžetu, jer svi znamo da se Hermes torba ne uklapa u isti. Odabrali smo torbu, rolku, farmerke i mokasine koje se mogu kupiti u prodavnicama u Srbiji. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading