Da li je REALNO da ovo RADIŠ deci? Poznata PEVAČICA objavila fotografije svoje PORODICE, evo zašto svi gledaju u njihove STOMAKE

Vesti 29.11.2022 21:00 0

Američka kantri pevačica Džesi Džejms Deker (34) šokirala je mnoge nakon što je na Instagramu podelila fotografije svoje dece na kojima se vide njihovi veoma istaknuti trbušni mišići. Ona je to pripisala porodičnoj genetici i elitnoj' fizičkoj obuci.

Da li je REALNO da ovo RADIŠ deci? Poznata PEVAČICA objavila fotografije svoje PORODICE, evo zašto svi gledaju u njihove STOMAKE

Printscreen/Instagram

Na snimku su ćerka Vivijan (8) koja se bavi gimnastikom, sin Erik mlađi (7) koji ide na fudbal i Forest (4) koji voli da pleše. - Nisam planirao da pričam o ovome jer je neobično, ali fotografije su tamo i sve novine su pisale o tome. „Kada sam objavila fotografiju sa odmora na kojoj se deca ludo brčkaju na plaži tokom našeg putovanja za Dan zahvalnosti, nisam imala pojma da će izazvati takvu reakciju“, objavila je Džesi u ponedeljak na Instagramu.


- Optužuju me da sam fotošopirala dečije trbušnjake, a ja tome ne mogu da se ne nasmejem, ili kažu da previše treniraju... Kako je naš svet postao bizaran po pitanju tela i šta je normalno, a šta nije. Govorimo o pozitivnosti tela i prihvatanju, ali je "čudno" da moja deca imaju veliku količinu genetskih mišića i mišića izgrađenih vežbanjem, dodala je ona.

- Želim da odgajam svoju decu da budu ponosna na svoja tela i trud, od Vivijan i elitne takmičarske gimnastike, preko Erika mlađeg koji želi da bude kao njegov otac američki fudbaler u NFL (Nacionalna fudbalska liga) do malog Foresta koji provodi sate plešući svim srcem - napisala je ona.

 


- Hajde da ne biramo ono što je telesno normalno i prihvatimo sve ljude i decu. Ponosna sam na svoju decu i ohrabrujem ih da žive svoje snove. Tako da ćemo vas sve videti na Olimpijskim igrama 2032. kako nosite dresove Babija na tribinama i plešete na Forestovom rok koncertu - rekla je svim svojim kritičarima, prenosi Dejli mejl.

 


„To ne izgleda dobro... izvinite, ali nije“, jedan je od komentara. Pevačica je na to odgovorila ovako: „Tužan je svet u kojem danas živimo kada je „čudno“ imati zdravu, zdravu decu koja su super aktivna, bave se sportom i prirodno grade mišiće.“

 

Komentari (0)
Loading