Krema protiv bora postaje nezaobilazni dodatak u određenim godinama, a u nekim postaje predmet opsesivnosti u strahu od starenja.
Na tržištu pronalazimo brojne brendove i razne kreme za lice.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Većina sadrži neku vrstu hemikalija, alkohola ili parfema koji mogu na kraju oštetiti našu kožu ili proizvesti neku vrstu alergije, pa čak i bolesti.
Vrlo je važno stvoriti svest o tome šta nanosimo na svoju kožu, podjednako kao i svest o tome šta unosimo u svoje telo.
Pokazalo se veoma korisnim pravljenje domaće kreme protiv bora. Prirodna je efikasnije nego što možemo da zamislimo.

Shutterstock
Sastojci:
pola kašičice jestivog želatina (ima ga u kesicama, lako se nabavlja u prehrambenim radnjama ili radnjama zdrave hrane)
jedna supena kašika prirodnog meda
50 ml glicerina (nabavlja se u apoteci)
četvrtina aspirina od 200 mg
50 ml obične vode
Priprema:
Sastojke koji su pred vama sve sipajte u jednu posudu i kuvajte na pari. Nije potrebno da smesa provri, već da se sastojci lepo sjedine. Zato je desetak minuta potrebno mešati sastojke kreme koju pravimo, dok se zagreva.
Ne praktikuje se direktno stavljanje na šporet baš zbog toga što nam je potrebna blaga temperatura. Za par minuta prohlađenu masu treba dodatno umutiti štapnim mikserom. Ovaj korak nije neophodan, ali pomaže, kako biste bili potpuno sigurni da su se svi sastojci kreme dobro sjedinili.
Masa će još uvek biti retka, ali ne dajte da vas to zabrine jer će zbog prisustva želatina, kada se potpuno ohladi, ona biti savršene teksture. Možete kremu izliti u staklenu teglicu ili u staru kutiju od kreme.

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
