Gumene ČIZME nikada nisu bile toliko TRENDI: Evo kako da ih UKLOPITE, a da deluje kao da ste upravo sišle sa MODNE PISTE

Vesti 27.10.2022 09:59 0

Kabanica i gumene čizme su verovatno dve najbolje stvari koje možemo da nabavimo kada dođe jesen

Gumene ČIZME nikada nisu bile toliko TRENDI: Evo kako da ih UKLOPITE, a da deluje kao da ste upravo sišle sa MODNE PISTE

Shutterstock

Jasno vam je da su gumene čizme izuzetno korisne i udobne. I dok su godinama imale status obuće, koja je isključivo praktična i glavna uloga im je da vam noge ostane suve, sada se situacija drastično promenila.

Naime, poslednjih nekoliko sezona, dizajneri nam gumene čizme donose u veselim bojama i dezenima koje možete uklopitu skoro uz svaku odevnu kombinaciju. Mi vam predstavljamo nekoliko modnih kombinacija koje su dorasle modnoj pisti, a najvažnije od svega je što svaka žena može da ih priušti.

Žute gumene čizme definitivno su za malo hrabrije žene, a nećete pogrešiti ako ih ukombinujete uz jednostavnu odeću i mirnije tonove.

Ništa manje nisu interesantne ni crvene, narandžaste ili braon čizme koje se mogu uklopiti uz svaki dezen. Naš favorit ovog puta su zelene, koja savršeno pristaju i iz sportski stil, ali i uz klasičnu crnu haljinu.

Na kraju neizostavne su crne gumene čizme, koje mogu odlično da se kombinuju i uz elegantniju odeću i sportski, "street look".

 

 

Komentari (0)
Loading