Najatraktivnije FRIZURE za svaku priliku: Uzmite neku od ovih ideja i kosa će izgledati LEPŠE nego kod frizera

Vesti 06.02.2022 08:30 1

Ove frizure su najatraktivnije

Najatraktivnije FRIZURE za svaku priliku: Uzmite neku od ovih ideja i kosa će izgledati LEPŠE nego kod frizera

Shutterstock

 

 Već smo pisali o tome šta je trendi kada je odeća u pitanju, a u nastavku akcent stavljamo na frizure. Ako još uvek niste odabrali, onda odvojite par minuta i pogledajte naše predloge:

Opšti trend

Krupne kovrdže su apsolutni hit, isto kao i neuredne, takozvane „messy“ punđe. Ako preferirate pletenice, onda naš predlog je da to bude široka pletenica u bilo kojoj varijanti. Kada birate frizuru za matursko veče, a i za bilo koju svečanost, birajte onu koja je u skladu sa vašom dužinom kose ali i oblikom lica, jer postoje idealne frizure za četvrtasto, okruglo ili duguljasto lice. Zbog toga, najbolje je konsultovati stručno lice. Takođe, na izbor utiče i izbor odeće. Neka frizura bude jedisntvena, ženstvena, a opet efeknta.

 

 

Talasasta duga kosa

Za razliku od precizno definisanih talasa, kao u 60-tim, koji su bili moderni i u poslednjih nekoliko sezona, na scenu su se vratili opušteni talasi, laki, nenametljivi... Sa ovakvom frizurom ćete izgledati opušteno, kao da se niste mnogo trudili a izgledaćete savršeno. Takođe, doći će do izražaja vaša mladost i buntovnost. Ovo je dobra frizura i za one koje imaju tanku kosu, jer ćete dobiti potreban volumen i vaša kosa će izgledati savršeno.

 

 

Klasična holivudska frizura

Koliko god vam ovo zvučalo kao potrošena fraza, ova frizura zaista nikada ne izlazi iz mode. Prebacite kosu sa jedne strane, iskoristite figaro da biste uvili krajeve , a kosa na temenu neka bude natapirana. Ova frizura je trend godinama unazad, posebno kada su svečane prilike u pitanju. Skoro na svakoj manifestaciji na crvenom tepihu, neka od svetskih zvezda se odluči upravo za ovakvu frizuru. Ako se odlučite za ovu varijantu, možete staviti i neki modni dodatak, kao vaš lični pečat ili izraz. Nanesite crveni karmin ili više naglasite oči, izbor je vaš, ono što je sigurno je da ćete izgledati glamurozno.

 

 

Konjski rep – uvek dobar izbor

Klasična frizura – visok konjski rep postao je savršena frizura za svečane prilike. Izgleda seksi, a istovremeno i ženstveno. Takođe daje mogućnosti da eksperimentišete koliko god želite. Izgleda odlično u kombinaciji sa šiškama, pa ako vam oblik lica dozvoljava, isprobajte ovu kombinaciju. Rep možete ukrasiti ekstenzijama, što je izuzetno popularno već puno sezona unazad. Možete i iskoristiti figaro i napraviti uvijeni rep. Mnoge dame se odlučuju za ovu frizuru jer su šanse da se pokvari znatno manje nego kod drugih frizura.

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
19.10.2021 21:15

Au koji vrat ima ovo na zadnjoj slici.