Najpopularnije FRIZURE zbog kojih ćete izgledati MLAĐE: Nema mnogo posla oko STILIZOVANJA, a uvek ćete biti kao da ste tek izašli iz SALONA

Vesti 09.12.2022 09:30 1

Zaboravite na lošu frizuru, ove razbarušene, divlje i voluminozne frizure podmlađuju i čine da izgledate neprikosnoveno svakog dana.

Najpopularnije FRIZURE zbog kojih ćete izgledati MLAĐE: Nema mnogo posla oko STILIZOVANJA, a uvek ćete biti kao da ste tek izašli iz SALONA

Pexels

Kosu često gledao kao poseban i lični deo nas na kom teško pravimo promene. Ali da li ikada dobijete želju za totalnim izlaskom iz komfor zone kada je kosa u pitanju? Ili barem zgrabite makaze i isečete svu kosu samo da biste vidili kako vam stoji?

Stvarni čin šišanja kose i gledanja pramenova kako padaju na zemlju može biti katarzičan, osvežavajući i transformativni.

I pored želje mnogih žena za oblikovanje sve uglađenije frizure, "I woke up like this" i buntovničke teksture preuzimaju ovu sezonu jer instant podmlađuju izgled. Ukoliko vam je potrebno malo šik i retro promene, frizure u vajb buntovnika su neiscrpan izvor inspiracije neposlušnih pramenova koji čine da se osećate divlje i samouverenije, piše Elle.

U nastavku pogledajte neke od omiljenih načina za postizanje buntovničke i divlje frizure ovog proleća.

Stepenaste šiške

Sviđa nam se koliko su ove šiške nesavršene - duže u sredini, a krase ih stepenasto ošišani pramenovi. Čak i ako na ostatku kose zadržite prilično uredan izgled, i dalje ćete izgledati prilično šik i buntovno. Iako popularne mikro šiške podrazumevaju održavanje, imaju moć podmlađivanja svakog lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iván Gómez (@ivangomez)

 

Vučji rez

Frizura vučji rez izgleda jednako divlje koliko i zvuči. Ovom frizurom otkrili smo nove granice "neuredne" kose, a idealna je za sve one koji žele trendy frizuru ove sezone.

Stepenaste šiške i slojevi i slojevi pramenova su slikovito predstavljaju slobodu u vidu frizure koja će vas vratiti u mlađe doba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

 

Čupavost je trendy

Slojevi čine razliku. Svako ko je probao Rachel frizuru iz '90-ih znaće da im je potrebna pomoć dobrog stiliste da bi je popravio. A ako zaista želite da isprobate ultra čupavu frizuru, dodajte joj nekoliko neobaveznih talasa i volumen pri korenu.

 

 

Stepenasta i kovrdžava

Ovaj slojeviti oblik frizure na prvom mestu slavi prirodnu teksturu. Volimo različite primere kovrdži u okviru ove "nejednako" ošišane frizure. Prozračne, kovrdžave šiške daju pravi "otkačeni" look iako su standardne dužine.

 

 

Pixie sa dužinom

Ništa više ne "vrišti" mladost 90-ih godina od pixie frizure sa dužim pramenovima. Svedski frizeri opsednuti su ovom slatkom šiljastom teksturom pixie. Smelo je, ali izgleda odlično.

 

 

Pink Farrah

Filmovi Farrah Fawcett iz 70-ih postali su leglo inspiracije za bujnu kosu punu volumena.

Iako zahteva dosta slojeva, blistava farba u neočekivanoj nijansi čini je efektnijom i jednom u nizu "buntovničkih" frizura koje će učiniti da izgledate nekoliko godina mlađe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophie floyd (@sophfloyd)

 

Tanke šiške sa nežnim rezom

Tanke šiške daju isprekidanu teksturu i savršeno uokviruje lice, a razbarušeni pramenovi mogu se naglasiti stilizovanjem.

Volimo ovu završnicu polu-vlažnog izgleda, a sličan efekat možete postići sa malo voska za kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

 

Slobodni francuski šik

Francuski bob je klasik od kog ne bežimo, ali ukoliko ste raspoloženi za malo neobaveznu frizuru onda treba da se prepustite labavim krajevima i tršavoj teksturi poput cool Francuskinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

Kovrdžava pixie sa dužinom

Vrlo interesantan izbor za one hrabrije jeste i poptuno kovrdžava pixie frizura sa dužinom. Prilično smo sigurni da kovrdžava tekstura podiže buntovnički izgled na sledeći nivo.

 

 

Čupavi bob

Bob je obično standardne dužine do linija vilice i sa vrlo malo dodatnih slojeva. Ipak, mnoge dame su se osmelile i razbile tradicionalni oblik boba čupavim i istaknutim pramenovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

Čupave loke

Stanjivanje kose loknama pomaže da skinu težinu koja ih je činila vrlo teškim za oblikovanje. Upravo tim potezom imaju cilj da zablistaju i naglase svoju tršavu teksturu. Zamolite svog frizera da vas oslobodi teških krajeva i stepenastim krajevima osveži vašu kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Emina
07.10.2022 09:26

Sledeće što očekujem je popis frizura i ko ne izgleda mlađe kazna. Odd babe devojka se ne pravi. Šta će mi frizura u trendu kada me boli kučma i ne mogu kao nekad da nosim neki teret. I šta poenta je da izgledam mlađe?! Poenta je duhom ne klonuti i prestanite više sa tim biti mlađi. Uvek sam bila onakva kakva sam htela, a ima nas takvih. To što pišete je za baš mlade da navuku komplekse.