Tretman za BRZI rast trepavica koji deluje tokom NOĆI: Bitno je da ga nanesete UJUTRU i UVEČE

Vesti 10.09.2022 13:59 0

Napravite kod kuće tretman za rast trepavica nakon čega će one postati duže i gušće

trepavice

Shutterstock

Oči važe za jedan od najzavodljivih delova lica, a naročito ako ih prate bujne trepavice koje daju misteriozni izgled. Međutim, retko koja žena je zadovoljna izgledom svojih trepavica. Skoro svaka bi volela da ima duže i gušće, da ne mora svakog jutra da gubi vreme na nanošenje maskare.

Mnogima čak ni maskare ne daju željeni efekta jer su im trepavice retke i kratke. Poslednjih godina pojavili su se brojni tretmani za nadogradnju i podizanje trepavica, ali ih treba uzeti s rezervom, naročito ako imate osetljive oči, sklone alergijama.

Ako želite da podstaknete rast svojih trepavica i da ih učinite gušćim, možete sami da napravite gel. Evo šta vam je potrebno za negu:

Sastojci:

  • čist aloe vera gel
  • 1 ampula vitamina E
  • ricinusovo ulje

 

Priprema

U sterilnu teglicu sipajte aloe vera gel, ampulu vitamina i nekoliko kapi ricinusovog ulja. Sve dobro promešajte i čuvajte u frižideru. Dobro operite četkicu od stare maskare i osušite, pa uz pomoć nje nanesite gel na trepavice svake večeri pre spavanja. 

Ako imate osetljive oči, vodite računa da vam sadržaj gela ne dospe u oko, već ga nanesite samo uz gornju ivicu trepavica. Ako dođe do iritiacije, odmah prestanite s upotrebom i javite se lekaru.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading