Dženifer Lopez je promenila TRI VENČANICE, a jedna je apsolutni FAVORIT: Kreacija POPULARNOG dizajnera ostavlja bez DAHA

Vesti 24.08.2022 12:00 0

Ben Aflek i Dženifer Lopez su se venčali po drugi put, a diva je podelila fotografije sa svog venčanja i ostavila bez daha

Jennifer Lopez

Printscreen/Instagram

 

Dženifer Lopez (53) promenila je čak tri neverovatne kreacije za svoj veliki dan, a sve tri haljine su očaravajuće i veoma luksuzne.

Glavnu venčanicu lepe venčanice potpisao je čuveni modni dizajner Ralf Loren, a reč je o modelu koji prati liniju tela do kolena, nakon toga se širi u ogroman šlep prepun volana, dugačak čitavih šest metara.

Ovu kreaciju krasi i rol kragna,kao i providna tkanina sa belim dugmićima od satena na leđima, a Džej Lo je izdanje upotpunila dugačkim, belim velom, bidermajerom od belog cveća i bisernim minđušama.

I ostale dve venčanice dizajnirao je isti brend, a veruje se da je svaka koštala od pola miliona do čak dva miliona dolara, jer su ručno šivene od najkvalitetnijih materijala, a dve sadrže i skupocene perlice i kristale.

Novopečena gospođa Aflek kasnije se presvukla u nešto jednostavniju, ali i dalje zadivljujuću venčanicu bez rukava sa dubokim dekolteom ukrašenim cirkonima. Ova kreacija imala je interesantan veo nalik na kapuljaču, a pevačica je uz nju ponela dijamantske minđuše.

Za kraj velikog dana Dženifer je izabrala još jednu spektakularnu kreaciju, ovog puta u boji šampanjca. Haljina, kao i prethodne dve, prati liniju tela i ističe njenu figuru peščanog sata, a u celini je protkana perlicama i biserima.

Komentari (0)
Loading