Ovo su trenutno NAJTRAŽENIJE frizure: Sada je pravo vreme za radikalnu PROMENU i drugačiji izgled!

Vesti 11.08.2022 20:20 0

Mnogi tvrde da je ženi potreba promena bar tri puta godišnje

Ovo su trenutno NAJTRAŽENIJE frizure: Sada je pravo  vreme za radikalnu PROMENU i drugačiji izgled!

Shutterstock

Svaka žena kada joj treba promena, prvo što uradi jeste da promeni frizuru. Nebitno da li je boja u pitanju, ili sama dužina, bitno je da se nešto promeni i na taj način osveži izgled. 

Ako vam je ponestalo ideja, ovo su neke od njih:

Srednja dužina

Mnoge žene posle mora se opredele da skrate kosu i reše se oštećenja. Pa tako ovih dana u salonima je srednja dužina kose itekako popularna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Plavi balajaž

- Balayage radimo kada želimo postići bejbi plavu nijansu -  kaže Samantha Cusick, frizerka, da klijenti i dalje žele zadržati više prirodne boje u korenu, a manje u dužini, a nijanse pramenova su bogatije i raznolike

Duga kosa

- Vidim kako se duga kosa vraća -  kaže George Northwood, slavni frizer i osnivač "Undonea".
-Mnogi moji dugokosi klijenti tražili su od mene samo da ošišam vrhove, jer duga kosa nikada nije izgledala elegantnije, pogotovo kada je zdrava i sjajna. Jedini savet je da svoju dugu kosu nosite valovitu, a ne ravnu, kako biste izgledali elegantnije - kaže frizer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ. (@aude_julie)

Kratke frizure

- Kratka kosa i pixie frizure izvrstan su način da napravite nešto novo, zabavno i drugačije. Ova frizura posebno se preporučuje u toplijim mesecima jer rasterećuje kosu i čini da se na visokim temperaturama osećamo opuštenije. Lako je stilizuje s proizvodima za oblikovanje - Dylan Brittain.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading