Mirka i Vujadin imali su TAJNO venčanje: Glumica je rekla "DA" posle 13 godina, a HALJINA je kao iz bajke

Vesti 29.06.2022 11:12 0

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nakon 13 godina svoju ljubav krunisali su brakom.

Mirka i Vujadin imali su TAJNO venčanje: Glumica je rekla "DA" posle 13 godina, a HALJINA je kao iz bajke

Alo

Mediji bruje o tajnom venčanju glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića. Oni su se, prema pisanjima, nakon 13 godina veze, tokom koje su dobili četvoro dece, zavetovali jedno drugom na večnu ljubav.

Fudbaler je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se ljubi sa Mirkom, a u komentarima su usledile čestitke njihovih prijatelja, koji su ih nazivali mladencima i čestitali im na venčanju.

Na društvenim mrežama oglasio se i modni kreator čiju haljinu je za ovu priliku ponela Mirka, te ih je i on "odao". Vasiljevićeva za ovu priliku nije ponela klasičnu belu venčanicu, već je zablistala u mini haljini sa kristalima i resama koja podseća na haljine iz Zlatonog doba dvadesetih godina prošlog veka.

"Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom venčanju", napisao je on na Instagramu.

Glumica, naime, za tajno venčanje sa fudbalerom nije odabrala venčanicu, već mini haljinu sa kristalima i resama, uz koju je uparila srebrne sandale, dok je kosu vezala u punđu.

 

 

Nedavno se, inače, već šuškalo da su se Mirka i Vujadin tajno venčali, kada je fudbaler objavio fotografiju sa jedne proslave na kojoj je bila kartica sa Mirkinim imenom uz koje su stajala dva prezimena - Vasiljević Savić. Međutim, glumica je tada demantovala da su stali na "ludi kamen" i navela je da su se organizatori proslave i Vujadin samo šalili.

Podsetimo, popularni par u vezi je od 2009. godine i imaju četvoro dece. Prvo dete, sina Andreja, dobili su 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading