Jedna HALJINA u 8 prodavnica izgleda RAZLIČITO: Devojka pokazala kako nas VARAJU u buticima, evo u čemu je caka

Vesti 14.06.2022 15:15 0

Australijanka po imenu Bri Lenehan uzburkala je društvene mreža nakon što je objavila fotografije koje je napravila istog dana, u istoj odeći, ali u osam različitih prodavnica. U čemu je trik?

Jedna HALJINA u 8 prodavnica izgleda RAZLIČITO: Devojka pokazala kako nas VARAJU u buticima, evo u čemu je caka

Printscreen/ Instagram

Bri je podelila seriju fotografija na društvenim mrežama na kojima se vidi kako su osvetljenje i ogledala u kabinama za presvlačenje učinili da izgleda potpuno drugačije u svakoj od njih. Ova 25-ogodišnjakinja se slikala u istoj roze haljini u osam različitih prodavnica kako bi dokazala da su kabine i ogledala u njima zapravo svojevrsne "optičke iluzije".

Na nekim fotkama se vidi da jako osvetljenje iznad glave "baca" neprijatnu senku na telo, tako ističući sve njegove nedostatke, svaku "izbočinu" poput stomaka ili "naslaga" na bokovima. Bri je rekla da je primetila da se ogledala u svlačionicama razlikuju od prodavnice do prodavnice.

"Neki koriste manipulaciju ogledalom kako bi prevarili kupce da im se učini da su vitkiji ili viši kada isprobavaju odeću", objasnila je ona.

 

 

"Druge prodavnice koriste mekše osvetljenje da sakriju 'naslage' koje svi imamo na telu. Ali, postoje i prodavnice koje koriste široka ogledala ili oštro osvetljenje koje baca senku na telo i naglašava svaki nedostatak. Ako mene pitate, ja nemam ništa protiv da mi se vide ove 'izbočine'", zaključila je ova Australijanka.

"Molim vas, ne dozvolite svom odrazu u ogledalu da vam pokvari dan. Vi ste mnogo više od svog izgleda", istakla je.

Bri je odlučila da podeli slike kako bi podsetila sve "da se ne upoređuju sa drugima na mrežama i njihovim navodno savršenim životima i figurama".

"Nema ničeg lošeg u tome da imate stomak, celulit, strije, ožiljke, spuštene kukove ili bilo šta drugo. Većina nas ih ima", rekla je ona.

 

 

Na hiljade ljudi na mrežama su pohvalili ovaj Briin potez.

"Hvala što si me naterala da se osećam normalno", napisala je jedna korisnica, a druga je dodala:

"Da! Osvetljenje u svlačionicama može da bude baš okrutno! Hvala što si nam otkrila o čemu reč."

Bri je inače poznata po tome što voli da razbija mitove o izgledu na Instagramu, pa često otkriva realnost iza dobro ispoziranih fotografija. Ona se ne libi da pokaže svoje telo i kako to izgleda kada se pravi spontana fotografija.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

ONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading