Samo na ovaj način je KOSA negovana: Niste ni sanjali da možete da imate OVAKAV volumen i JAČINU dlake

Vesti 08.05.2022 17:15 0

Kosa puna volumena uz par sjanih trikova

Sušenje kose

Shutterstock

 

Mi smo u nastavku izdvojili deo savjeta koji bi vam mogli pomoći da vaša kosa bude ona koja će svojim izgledom privlačiti poglede prolaznika.

1. ŠIŠANJE JE VAŽNO

Postoje neke fizure zahvaljujući kojima kosa izgleda gušće. Najbolju opciju za sebe izaberite u dogovoru s frizerkom. Jedna fizura koju ćemo mi istaći je svemogući bob i to onaj dužine do brade. Ako želite da vaša kosa izgleda gušće, najbolja opcija je bob koji je napred nešto duži, a od pozadi kraći.

Što je kosa duža ona je i teža. Kada je kraća vašem frizeru je puno lakše postići toliko željeni volumen. Osim toga, bob je uvek šik izbor. Dobra opcija je i lob, kao i neke druge frizure, ali, kao što smo već napisali, najbolju opciju za vas znati će vaša frizerka.

2. U RUTINU UBACITE SUVI ŠAMPON I MUS ZA KOSU

Osim što može biti pomoćnik čak i prilikom stiliziranja, suvi šampon pomoći će vam da kosu ne mučite prečestim pranjem jer ima moć upijanja masnoće s korena.

S druge strane, pravilna upotreba mus za kosu pomoći će vam da kosa izgleda gušće. Ako ste u mogućnosti, nanesite mus na mokru kosu i pustite je da se osuši na zraku.

3. UMESTO KLASIČNOG PEŠKIRA KORISTITE TURBANE NAMENJENE ZA SUŠENJE KOSE

Nakon što se kosu oprali šamponom i nanijeli regenerator, pokušajte izbjeći umatanje kose u klasični ručnik jer će te na taj način smanjiti mogućnost postizanja željenog olumena. Umjesto toga, koristite turbane koji su namijenjeni za tu svrhu.

4. NAPRAVITE PRAMENOVE

Ako bojate kosu i želite da izgleda gušće, razmislite o ubacivanju pramenova koji kosi daju dodatnu dimenziju. Postoji celi niz tehnika koje možete odabrati, a najbolju za vas izaberite u dogovoru s frizerom.

5. NEKA VAM TALASI POSTANU NAJBOLJI PRIJATELJI

Ako postoji savršena frizura koja će stvoriti dojam gušće kose, onda su to valovi. Vi samo trebate odabrati opciju koja vam više odgovara - ležernije valove ili kasične uvojke. U svakom slučaju, valovi su ti koji će stvoriti iluziju gušće, punije kose, a radi se i o savršenoj frizuri za svaku prigodu.

Komentari (0)
Loading