Frizerka OTKRILA zašto nam se toliko brzo prlja kosa: Ove stvari nam nikada nisu ni ,,pale'' na PAMET

Vesti 22.04.2022 16:50 0

Savet profesionalnog frizera uvek vredi poslušati

Frizerka OTKRILA zašto nam se toliko brzo prlja kosa: Ove stvari nam nikada nisu ni ,,pale'' na PAMET

Shutterstock

Ova frizerka je sve više i više popularna na TikTok platformi jer je postala miljenica među ženama zbog raznoraznih saveta koje daje devojkama. 

Jedno glavno pitanje koje postavljaju je, kako da spreče brzo mašćenje kose. Kako frizerka kaže pravila su jasna, prosta i toliko jednostavna da je smešno.

 

@theskyparlour Tips for greasy hair! Yay for TikTok dances and embarrassing myself for your benifit 😆 #tipsforgreasyhair ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Prvo i osnovno što je istakla jeste da kosu šamponirate dva puta. Prvi put je potrebno blago naneti šampon, dok drugi put treba da ide mnogo više šampona. Samo na ovaj način uklonićete sve nečistoće sa vlasi.

Druga greška koju mnogi prave, jeste da baslam ne isperu dobro.

Treća je kako navela veoma smešna i nije joj jasno kako imamo naviku da četkicu za zube peremo ali zato četku za kosu skoro pa nikada?

Takođe i ovde se dodatno spominje koliko je bitno birati svilene jastučnine ili od satena. Za pamučne i sintetičke jastučnike se nečistoća prosto ,,lepi'' pa svaki put kada operete kosu i legnete da ovaj materijal, vaša kosa skoro da neće imati neke razlike kao pre pranja. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading