Na mastan TIP kože NIKAKO ne idu ove MASKE: Evo koja je IDEALNA za vas i vaše lice

Vesti 15.01.2023 08:00 0

Maska u maramici, krem maska ili piling maska? Odaćemo vam koja maska za negu najbolje odgovara vašem individualnom tipu kože

Na mastan TIP kože NIKAKO ne idu ove MASKE: Evo koja je IDEALNA za vas i vaše lice

Shutterstock

 

Nakon stresne svakodnevice bilo bi dobro da koži priuštimo mali odmor - po mogućstvu u obliku umirujuće maske za lice. Međutim, nije uvek lako da se snađemo u džungli maski i odaberemo pravu varijantu za svoj tip kože. Pokazaćemo vam koja je maska za lice idealna za vaš tip kože!

Hidratantne kreme za suvu kožu: Maske u maramici i maske za noć

Da li se vaša koža lako suši? Tada je vreme da je razmazite hranljivom maskom za negu. One žednoj koži pružaju vlagu i na taj način joj obezbeđuju zdrav i blistav sjaj. Posebno se maske u maramici odlično uklapaju  u ritual nege suve kože - prepune su vlažnih sastojaka. Posebno intenzivnu negu pružaju noćne maske, jer sastojci imaju dovoljno vremena za dubinsku negu kože.  

Umirujuće krem maske za osetljivu kožu 

Imate osetljivu kožu? U tom slučaju, najbolje je da koristite posebno nežnu masku za negu koja umiruje kožu i istovremeno joj pruža vlagu. Ekstrakt kamilice, zelenog čaja i nevena? Ovakvi aktivni sastojci veoma prijaju osetljivoj koži i osiguravaju prijatan osećaj.

Piling maske za nečistu i normalnu kožu 

Pitate se kako svojoj normalnoj koži možete da pružite dodatnu dozu nege? Preporučujemo redovnu masku za čišćenje koja oslobađa kožu od štetnih uticaja okoline i sitnih ljuskica kože. Piling maske mogu da uklone nečistoće sa vaše kože.

Da biste održali ravnotežu normalne kože, masku za čišćenje možete da dopunite hidratantnom maskom - koža će da vam bude zahvalna na tome.

Regulacione maske sa aloe verom za masnu kožu

Masna koža suviše je revnosna kada je u pitanju proizvodnja sebuma. Pomoću regulacione maske pružamo ovom tipu kože zasluženi odmor, jer ona sprečava stvaranje viška sebuma i vraća kožu u ravnotežu. Pored toga, zahvaljujući sastojcima poput aloe vere i hijalurona, regulacione maske daju vašoj koži dodatnu vlagu, a da je istovremeno ne maste.

Hijaluronske maske za zrelu kožu

Zrela koža zaslužuje veliku pažnju - ključne su maske za negu koje sadrže sastojke koji učvršćuju i zaglađuju. Mali pomagači poput retinola ili hijaluronske kiseline osiguravaju da se koža snabde umirujućom vlagom i daju joj efekat punoće.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading