Kardi B podelila RECEPT za bujnu kosu: Maska je postala pravi HIT, njene obožavateljke su odlepile za preparatom

M. G. Vesti 12.03.2022 20:44 0

Kardi B je čuvena po svojim specifičnim pesmama, ali i kosi o kojoj i te kako vodi računa

Kardi B podelila RECEPT za bujnu kosu: Maska je postala pravi HIT, njene obožavateljke su odlepile za preparatom

Shutterstock

Iako većina ljudi pretpostavlja svetske zvezde za svoju negu koriste samo najskuplje proizvode i idu na papreno skupe tretmane, to ne znači da ne znaju da ono najbolje, ipak, dolazi iz prirode.

Kardi B je čuvena po svojim specifičnim pesmama, ali i bujnoj kosi o kojoj i te kako vodi računa. Popularna reperka od samog pojavljivanja u javnosti, u većini slučajeva, nosi perike u raznim bojama, a kako kaže, stavlja ih kako ne bi oštetila svoju kosu.

- Godinama sam posmatrala svoju kosu i ona nikako nije prelazila dužinu preko ramena, a mislila sam da sve radim kako treba. Sve dok nisam otkrila da je tajna rasta kose u njenom temeljnom hidriranju. Bila sam uporna i disciplinovano sam je hranila, i rezultati su tu - rekla je Kardi.

Samo nekoliko minuta posle njene izjave, fanovi su zahtevali od reperke da otkrije tajnu zdrave i bujne kose. Uprkos slavi, Kardi kaže da je svesna toga da mnoge devojke nemaju mogućnosti za skupe frizerske usluge, te je rado podelila svoju "magičnu" masku za kosu.

Kako kaže, svakodnevno temljno češlja kosu, a jednom nedeljno hrani vlasi tako što napravi masku od namirnica koje ima kod kuće.

- Najčešće je to jedan avokado koji pomešam sa dva jaja, kašikom majoneza i ricinusovim uljem. Sve sastojke dobro pomešam i ravnomerno nanesem po celoj površini kose i ostavim da odstoji neko vreme, najbolje nekoliko sati, što duže to bolje - otkrila je Kardi.

Sudeći po fotografijama njenih ženskih fanova, može se zaključiti da joj je većina zahvalna na tome što je otkrila tajnu svoje nege kose.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading