Drečavi džemper je osvojio Srpkinje: Kada su videle kako ga nosi Dženifer Lorens, odmah su pojurile da ga nabave

Vesti 26.10.2024 18:58 0

Nijedan deo autfita trudne zvezde nije bio previše uzak niti neudoban

Dženifer

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jesen je vreme za drečave boje!

Dženifer Lorens (34) je viđena na sastanku sa svojim mužem Kukom Maronijem ranije ove sedmice, što je izazvalo različite emocije kod fanova. Mnogi su pomislili da su trebali da kupe crveni džemper koji su jednom ostavili na polici. Kada vidite Dženifer Lorens, biće vam jasno i zašto

U svom poslednjem izdanju, nosila je belu majicu od i crveni džemper brenda ,,La Ligne". Na donjem delu je nosila crnu maksi suknju i cipele brenda ,,The Row", navodi People.

Nijedan deo autfita trudne zvezde nije bio previše uzak niti neudoban, a ako bi joj bilo hladno, mogla bi jednostavno da skine džemper sa ramena i da ga obuče. Jako praktično!

 

 

Podsećamo, zvezda (33) se 10. avgusta pojavila u crvenom autfitu koji je zazvorio letnju i otvoro jesenju sezonu. Na gornjem delu tela je nosila košulju, koju su ranije nosile Nikol Kidman i Megan Markl, a na donjem delu je nosila pantalone od somota.

Svoje mrežaste baletanke je zamenila papučama od prevrnute kože. Iako se nije odlučila za čizme, ipak je bila na pravom putu zahvaljujući tom izboru obuće.

Dženifer je svoj autfit kompletirala crvenom trakom za kosu, modernim naočarama za sunce i malom crnom tašnom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading