"Novo" lice slavne pevačice šokiralo javnost: Nema šanse da pogodite o kome se radi!

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 15:22 0

Šta je zapravo u pitanju - podizanje obrva, botoks, fileri, operacija kapaka... Dobra šminka, dramatična nova frizura ili gojaznost?

Šanaja Tvejn

Profimedia

Kraljica kantrija, pevačica Šanaja Tvejn (59), na dodeli nagrada People‘s Choice Country Awards, koja se održala u septembru, mnoge je iznenadila podmlađenim izgledom. Neki su je opisali kao neprepoznatljivu, a zlobniji komentatori čak su zaključili da izgleda kao Mapet, aludirajući na popularnu dečiju TV emisiju.

Dr. Gari Motkaj, kalifornijski plastični hirurg, za Daily Mail kaže da je Šanaja izgledala sjajno za svoje godine, a analizirao je i kozmetičke zahvate kojima se muzička diva vrlo verovatno podvrgnula.

Šanaja Tvejn

Profimedia

 

 

- Njen nedostatak bora i otvorenije oči sugerišu da je možda bila na podizanju obrva - napravi se rez iza linije kose kako bi se koža podignula i zategla, zagladile bore i smanjila opuštenost. Pretpostavljam da je koristila i botoks, a verovatno i filere. U svetu plastične hirurgije slavnih prisutan je i trend dramatičnih frizura koje se koriste kako bi se odvratila pažnja od promena koje su možda nastale zbog odlaska pod nož. To radi i Šanaja, nosi perike kako bi potpuno transformisala svoj izgled - izjavio je.

Dr. Adam Rubinstejn, plastični hirurg iz Majamija na Floridi, sumnja da je pevačica možda imala blefaroplastiku, poznatiju kao operaciju kapaka.

- Šanaja ima prekrasne jagodice, s neverovatnom linijom vilice. Jednostavno ima sjajnu prirodnu strukturu i posebno dobro stari. Ali oči joj sad stvarno izgledaju "svežije", posebno gornji kapci. Možda je ovo samo stvar dobre šminke, ali čini mi se da je u pitanju ipak blefaroplastika - rekao je.

No Tvejn je negirala da je imala bilo kakvu plastičnu operaciju. Štaviše, u januaru ove godine izjavila je da voli svoju kožu.

Šanaja Tvejn

Profimedia

 

 

Hirurzi su takođe uporedili Šanajine fotografije iz 2008. s onima iz kasnih 2010-ih.

- Možda je želela da isproba stvari koje ne uključuju rezove i velike operacije pa se "poigrala" filerima i botoksom kako bi uklonila opuštenu kožu bez podizanja ili ožiljaka - kaže dr. Motkaj. S njim se složio i kolega Rubinstajn, no on smatra da je pevačica filere stavljala samo u usne, ne i na ostatak lica.

- Naduvaniji izgled možda je samo rezultat gojenja - izjavio je.

Dr. Kristofer Kosta, koji vodi kliniku Platinum Plastic Surgery u Las Vegasu, takođe misli da su promene na njenom licu verovatnije povezane s promenama težine.

Šanaja je poznata po svojoj strogoj fitnes rutini, zahvaljujući kojoj decenijama telo održava u vrhunskoj formi. Osim što je vegetarijanka, pre nastupa pije samo tečnost, poput šejkova od spanaća i borovnica. Takođe vežba tri do pet puta nedeljno, igra tenis i obožava teretanu.

 

Komentari (0)
Loading