Štikle su joj došle glave: Kristina Agilera zadobila žestoke povrede u ime lepote, sada mašta o samo jednoj stvari

Vesti 23.10.2024 12:43 0

Imam osećaj da razmišljam o cipelama kada nosim cipele...

Kristina

Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Kristina Agilera je možda poznata po svom neverovatnom glasu, još lepšoj kosi i autfitima, ali je u novom intervjuu za Rolling Stone objasnila je da je njena ljubav prema visokim potpeticama dovela do povreda.

Govoreći sa engleskom pevačicom i tekstopiscem Raye u okviru emisije ,,Musicians on Musicians", Agilera je pohvalila Rej što nastupa bosa i otkrila da je zbog štikli koje je nosila decenijama zadobila trajne povrede kolena i stopala.

Agilera je primetila da se Rej čak pojavila i na intervjuu bosa, što je bila jedna od prvih stvari o kojima je razgovarala tokom četa.

,,Mislim, čak i to što peva bosa. Već sam uništila noge i stopala sa tim glupim štiklama," podelila je Agilera, iako brzi pregled njenih nedavnih nastupa i dolazaka na crveni tepih pokazuje da i dalje nosi cipele koje izazivaju vrtoglavicu.

,,Uništila sam hrskavicu u kolenu. Ali sviđa mi se to kod tebe. Nikada nisam imala hrabrosti da to uradim. Najbolje je kada jednostavno osetiš tlo pod nogama."

,,Imam osećaj da razmišljam o cipelama kada nosim cipele. Da li je to čudno?" objasnila je Rej.

Ali ove devojke nisu samo razgovarale o cipelama. Pevačice su razgovarale o osećaju da nemaju kontrolu nad svojim karijerama. Agilera je objasnila da je na početku, kada se pojavila na muzičkoj sceni, industrija bila veoma drugačija i da je bila prinuđena da radi stvari koje nisu bile prave za nju.

,,Kada sam ušla u ovu industriju, bila je velika pop eksplozija i bilo je veoma specifično kako je muzička kompanija želela da pop zvezda izgleda i kako da zvuči. Jako sam to želela," rekla je, objašnjavajući prelaz između svog prvog, istoimenog albuma i njegovog nastavka, albuma 'Stripped' iz 2002. godine. ,,Imala sam osećaj da je moj glas sputan. Ima situacija gde nemate kreativnu kontrolu ili ste u poziciji gde su vam ruke vezane. To jednostavno nije mesto za umetnika. Kada se osećam previše vezano i kao da nema prostora za disanje, tada počinjem da patim." 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Nikada nije bila ovako mršava! Kristina Agilera se prepolovila! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading