Naše mame su volele ove suknje: Stari model se vraća ne široka vrata, Srpkinje već odavno uzdišu za njima!

Vesti 18.10.2024 09:33 0

Modne kuće i dizajneri su se udružili kako bi osmislili mnoštvo modela suknji od prevrnute kože

suknja

Shutterstock

Sa ponovnim oživljavanjem ključnih trendova 1970-ih, posebno zahvaljujući Kemeni Kamali koja je oživela fenomen svojom prvom kolekcijom za Kloi, suknja od prevrnute kože doživljava novi procvat.

Prema najnovijim podacima sa Gugla, ovaj model se nameće kao najtraženiji što se tiče suknji ove jeseni. To nam je bilo dovoljno da sastavimo najbolje komade u koje vredi uložiti ove sezone.

Suknja od prevrnute kože

Za ,,boho-chic" stil koji je u trendu, dovoljno je osloniti se na suknju od prevrnute kože koja donosi bezbrižan boho stav pun ženstvenosti. Što se tiče boja, fokusiramo se na peščane i zemljane tonove. Pomalo poput princeze Dajane koja je 1980-ih birala duge modele koje je upotpunjavala dekorativnim kaišem.

suknja

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Modne kuće i dizajneri su se udružili kako bi osmislili mnoštvo modela suknji od prevrnute kože. Kod Miu Miu, savršeno se slaže sa jaknom i nosi se sa čarapama u boji kako bi se celom outfitu dao poseban šarm. Kod Marnija, igra na kartu minimalizma u kombinaciji sa dugom belom majicom. Šta im je zajedničko? Suknja se ne završava iznad kolena. Zlatno pravilo koje treba imati na umu!

Kako nositi suknju od prevrnute kože?

Iako nas je Bela Hadid nedavno navikla na odeću inspirisanu Divljim zapadom (njen dečko Adan Banuelos je profesionalni kauboj), zvezda modnih pista se ne ustručava kada je mešanje stilova u pitanju.

Tako se odlučuje za dugu suknju od prevrnute kože nošenu sa parom čizama sa potpeticama boje karamela i sportskom jaknom brenda Najk.

Druge poznate ličnosti, poput Leje Sfez, čine mešanje materijala sigurnim izborom za jesen. Ona se odlučuje za zakopčanu suknju od prevrnute kože u kombinaciji sa crnom kožnom jaknom, prenosi Vogue.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading