Tamara Dragičević i Nina Janković blistaju na crvenom tepihu, čizme od zmijske kože kec u rukavu? Crna kombinacija protiv bele , koja je bolja?

Nedeljko Tišanović Vesti 16.10.2024 17:25 0

Dopadaju li vam se njihove kombinacije?

ATA Images

ATA Images

Sinoć je u Beogradu održana premijera jednog filma, a ispred cele ekipe razvijen je bio crveni tepih. Crvenim tepihom prodefilovale su brojne javne ličnosti, a posebnu pažnju privukle su dve glumice, Nina Janković i Tamara Dragičević

Odmah u startu svi su primetili to da su se glumice i inače drugarice sa klase obukle u potpuno različite kombinacije, odnosno Nina je doša u crnom autfitu, dok se Tamara pojavila u belom. Međutim, Tamara je kao kec u rukavu "izvukla" čizme od zmijske kože. 

Tamara je nosila beli dugi sako, ispod kojeg su se nazirali sivkasto-ljubičasti komadi garderobe, koji su se odlično slagali uz njene čizme. Uz sve to dala je i decentne ogrlice, kao i braonkastu torbicu kojom je zaokružila celu svoju kombinaciju. 

S druge strane, Nina je ponela potpuno crnu kombinaciju, te se odlučila za crnu suknju, blejzer i satensku bluzu i sve ovo zaokružila maramom oko vrata. Da bi kompletirala celi izgled odlučila je da obuje duge crne čizme. 

Na stranu sve, ova dva autfita vrlo su inspirativna, te ih svaka žena može sa lakoćom iskopirati.  

 

 

Koja kobinacija je po vašem ukusu bolja?

.

Anketa

Čija kombinacija vam je bolja?

.

Bonus video:

.

 

 

.

Komentari (0)
Loading