Da li su ovo najružnije cipele ikada? One su spoj dva omražena modela i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Vesti 14.10.2024 14:45 0

Na ovaj model cipela niko ne može da ostane ravnodušan, bilo da ih volite ili se zgražavate.

cipele

Shutterstock

Ako ste do sada mislili da su papuče kroksice najružnija obuća na svetu, tu je novi dizajn koji će vas razuveriti i dokazati da postoji i gori! Jedan od najnovijih trendova kada je reč o cipelama je spoj dva omražena modela.

Ružne papuče postale svetski trend

Kažu da o ukusima ne treba raspravljati i da se za svakog nađe po nešto u modnim trendovima, ali ovaj model sandala zgražava većinu žena koje su ih videle. Naime, udobne papuče, poznate kao kroksice, koje inače mnogi ne podnose i nazivaju ih najružnijim papučama ikada, od praktične obuće pretvorile su se u svetski trend.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EXOHEELS (@exoheels)

 

Danas se razlikuju po dezenu i širokoj paleti boja. Mišljenja su podeljena, ali jedno je sigurno - niko nije ravnodušan.

cipele

Printscreen/TikTok

 

Spoj dva najomraženija modela

Isti slučaj desio se pre nekoliko godina sa čuvenim "striper" štiklama na platformu, koje su zaludele neke žene, a izazivale gađenje kod većine. Sada je poznati brend iz Moskve "Exoheels" došao na brilijantnu ideju - spoj dva najomraženija tipa obuće. Ukoliko želite da se nađete u centru pažnje, ove sandala su pravi izbor. Sigurno će ih svi primetiti i komentarisati!

.

Video:

 

 

.

 

Komentari (0)
Loading