Tašna vredna više od 200.000 eura: Reperka se pohvalila svojom luksuznom kolekcijom, ima primerak za svaku ženu u Srbiji

Vesti 12.10.2024 21:30 0

U drugom video snimku Instagramu, Kardi je pokazala prve torbice u svojoj kolekciji, koje je s ljubavlju nazvala „obične Džejns“

Kardi

CraSH / Zuma Press / Profimedia

Kardi Bi obožava svoje Birkin tašne.

Reperka (31), je u sredu 9. oktobra na Instagramu pokazala svoju kolekciju torbi brenda Ermes Birkin i započela svoju turneju po ormanu pokazujući svoja tri najnovija dodatka kolekciji u jesenjim bojama.

,,Tri nove", napisala je pored fotografije novih Birkin tašni od krokodilske kože. Prva je bila tamno crvena, druga siva i treća tamno žuta, i stavila ih je u svoj ogromi ormar. 

,,Morala sam da se snađem za jesen", dodala je ona.

Iako bi ukupnu vrednost Kardinih torbica bilo teško izračunati, prema listi iz ,,Bloomingdale"-a, polovni ,,Crocodile Birkin" iznosi oko 60.280 eura (66.000 dolara).

Reperka je takođe pokazala ostatak svog ogromnog ormara koji konstantno puni novim tašnama.

Kardi

Printscreen/Instagram/iamcardib

 

„Zaista mi ponestaje prostora“, rekla je ona u jednom snimku, pokazujući svoje staklene police pune retkih i skupih torbi u crnoj, crvenoj, roze, narandžastoj i ljubičastoj boji, uključujući ,,Himalaya Hermes Birkin" od 30 cm, koja se prodaje za 274.005 eura (300.000 dolara), prenosi Vogue.

Još jedna torba u njenoj kolekciji je ,,Birkin Cargo" torba, za koju je PageSix ranije istakao da iznosi čak 219.204 eura (240.000 dolara). Još jedna torbica u kolekciji, ,,Kelly Cut Exotic Handbag", iznosi oko 24.660 eura (27.000 dolara).

U drugom video snimku Instagramu, Kardi je pokazala prve torbice u svojoj kolekciji, koje je s ljubavlju nazvala „obične Džejns“.

Kardi

Printscreen/Instagram/iamcardib

 

,,Čuvam svoje prve tašne", rekla je i dodala da razmišlja da li da se otarasi jednobojnih, klasičnih Birkins tašni. ,,Još uvek volim svoje obične Džejns!"

Kardi se nikada nije ustručavala da se pohvali svojim skupocenostima.

Njen impresivan ormar, koji je pokazala 2020., godine je tada sadržao 23 Birkin tašne, od kojih su mnoge vrlo retke i imale su vojničke printove, šljokice i druge neobične printove. Ormar je takođe imao merdevine kako bi Kardi lako dohvatila svoje tašne.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading