Bruk Šilds ,,ukrala" maminu haljinu: Izgledala je kao princeza u elegantnom modelu, a ono što je rekla je šokiralo sve

Vesti 11.10.2024 17:00 0

Bruk je uvek delila ljubav prema modi sa porodicom

Bruk

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bruk Šilds je reciklirala veoma značajan komad iz svog ormara.

Glumica (59) je 9. oktobra prisustvovala jesenjem modnom gala festivalu ,,New York City Ballet 2024" noseći specijalnu haljinu koju joj je poklonila njena pokojna majka Teri Šilds. 

Zvezda ,,Plave lagune" je u video snimku koji je na Instagramu podelio kreator Miki Blank govorila o svečanoj haljini.

„Haljinu je nosila moja majka kada je upoznala kraljicu“, podelila je Bruk. 

Vintidž model haljine je svakako prikladan za upoznavanje kraljice zahvaljujući elegantnoj silueti, romantičnim rukavima i biserima. Uparila ga je sa elegantnim bisernim minđušama, tašnom i belim cipelama.

Bruk je uvek delila ljubav prema modi sa porodicom. Poznata je po tome što je ćerkama, Rovan (21) i Grier (18), koje deli sa suprugom Krisom Henčijem, pozajmljivala svoju odeću.

Njena starija ćerka je na maturi nosila haljinu koju je Bruk nosila tokom dodele Zlatnog globusa iz 1998. godine, a mlađa je izgledala predivno u venčanici koju je nosila na svom venčanju, kada se udala za svog sada bivšeg muža- tenisera Andrea Agasija, 1997. godine. 

 

@brookeshieldsofficial a dress with a story >>>>> #fashiontiktok 🎥: @New York Mickey ♬ original sound - Brooke Shields

 

„Velika je čast kada žele da nose moje stvari. Obično ne misle da sam kul“, rekla je Bruk u naslovnoj priči magazina People iz avgusta 2024. godine.

Teri, koja je postala Brukina menadžerka kada je imala samo 11 meseci, umrla je u 79. godini nakon dugogodišnje borbe sa bolešću 2012. godine. Ona je takođe patila i od demencije.

Njihov odnos kao poslovnih partnera i majke i ćerke nije bio sasvim gladak, jer je Teri bila stroga prema svojoj ćerki.

Međutim, u izjavi objavljenoj nakon smrti njene majke, Bruk je rekla: „Moja majka je bila ogroman deo mog života i onoga što sam danas“, dodajući: „Volela sam je, smejala se sa njom i poštovala je. I iako je imala loših osobina, ona je bila moja mama.”

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading