Baletanke koje su posvađale internet: Trudna Margo Robi prošetala u omraženom paru i crnoj haljini, a ovaj detalj je bio pun pogodak

Vesti 11.10.2024 15:46 0

Robi je svoj izgled kompletirala velikom tašnom, naočarima za sunce sa kvadratnim okvirom i zlatnom ogrlicom

Margo

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedna boja dominantna u najnovijem trudničkom autfitu Margo Robi. Iako su fanovi navikli da je vide u roze boji dok je promovisala svoj film ,,Barbi", ona je u trudnoći izabrala neutralnije nijanse.

Juče je primećena u Los Anđelesu u crnom autfitu, a na nogama je imala jedne od najkontroverznijih cipela godine.

Robi je uz dugu sivu maksi haljinu i udoban crni kardigan, koji je imao neravan detalj, nosila mrežaste baletanke. Cipele su ove godine stekle popularnost nakon što su se pojavile na pisti kod brendova kao što su ,,Miu Miu", ,,The Row" i ,,Alaia".

Iako su ih poznate ličnosti poput Robi učinile neizostavnim delom uličnog stila, nejasno je da li su praktični za obične ljude, koji moraju više da hodaju za razliku od slavni koji obično hodaju samo od automobila do kancelarije. Robi je svoj izgled kompletirala velikom tašnom, naočarima za sunce sa kvadratnim okvirom i zlatnom ogrlicom.

Margo se sprema da uzme porodiljsko odsustvo, ali je nedavno objavljeno da će glumiti Ketrin Ernšo u novoj adaptaciji romana ,,Orkanski visovi" od Emili Bronte. Ljubitelji romana su zbunjeni jer lik u knjizi ima 19 godina, a Robi 34. Ona će glumiti sa Džejkobom Elordijem, a film će režirati Emerald Fenel, koji je takođe radio sa Elordijem na fimu ,,Saltburn".

Pored njenih godina, fanovi ističu da je Hitklif, Elordijev lik, opisan kao da ima tamnu kosu, oči i kožu. Drugi kritičari su istakli da Fenel možda ne radi direktnu adaptaciju i da publika treba da sačeka i vidi kako je reditelj preneo originalnu priču.

Produkcija filma trebalo bi da počne 2025. godine.

Njen sledeći film, ,,A Big Bold Beautiful Journey"  južnokorejskog reditelja Kogonade, trebalo bi da stigne u bioskope u maju 2025. godine, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pećinski čovek ponovo postao frajer. Poznati glumac neprepoznatljiv #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading