Crvena haljina i duboki dekolte istakli njenu vitku figuru: Megan Markl zasenila sve prisutne, a evo gde je Hari bio u to vreme

Tatjana Badarević Vesti 08.10.2024 20:53 0

Crvena haljina s dubokim dekolteom i prorezom naglasila je vitku figuru Megan Markl

Megan Markl

Profimedia

 

Megan Markl privukla je pažnju kada se pojavila na događaju za dečiju bolnicu u Los Anđelesu u subotu uveče. Za tu priliku obukla je crvenu haljinu dizajnerke Karoline Herere, a Daily Mail navodi kako je istu haljinu vojvotkinja od Saseksa nosila 2021. godine na večeri posvećenoj veteranima. 

U subotu uveče je pozdravila svoje obožavatelje, a na događaj su stigle i druge zvezde kao što su Kejli Kuoko i Džejmi Li Kurtis, a Demi Lovato je nastupila. No mnogi su primetili kako nešto, odnosno neko, nedostaje pored Megan.

Megan Markl

Profimedia

 

 

Ona se pojavila sama, bez princa Harija. Strani mediji navode kako je princ otišao s prijateljima na planinarenje da proslave njegov 40. rođendan koji je bio pre par nedelja. Izvori bliski paru tvrde da je sama Megan organizovala putovanje za supruga i njegove prijatelje.

U poslednje vreme Hari i Megan se pojavljuju sami na raznim događajima. Princ je tako sam bio u Londonu te imao "kvazi-kraljevsku turneju" koja je trajala više od dve nedelje, a tokom nje je posetio još Njujork i Lesoto. 

Mediji navode kako par, kao i mnogi drugi, imaju nesuglasice u braku, i to oko vaspitanje dece, sina Arčija (5) i ćerke Lilibet (3). Hari navodno ne želi decu da pokazuje u javnosti, dok Megan ne vidi ništa loše u tome da zajedno s njima idu na neke lokalne događaje. 

Neki pak smatraju kako je odvojenost para zapravo strategija princa Harija kako bi poboljšao svoju sliku u javnosti, dok drugi tvrde da žele da se posvete svojim individualnim karijerama. 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading