Savršeni jesenji komadi: Jelena Đoković obukla je najpopularnije pantalone ove sezone, u kojima svaka žena izgleda vitkije

Slobodanka Ćorić Vesti 01.10.2024 15:18 0

Ovakve pantalone su idealan izbor za poslovne prilike, formalne događaje, ali i elegantne svakodnevne kombinacije

jelena đoković

Printscreen/Instagram

Jelena Đoković poznata je po svom sofisticiranom i elegantnom stilu, koji se oslanja na minimalističke, a istovremeno ženstvene komade. Njena garderoba često uključuje klasiku u modernoj interpretaciji, sa čistim linijama, neutralnim tonovima i jednostavnim krojevima. Ona preferira prirodne materijale poput pamuka, svile i lana, koji doprinose njenom uglađenom izgledu i ističu njen ekološki svesni pristup modi.

I za ovu priliku izabrala je savršene komade. U jednom intervjuu, gde je govorila o planovima Fondacije Novak Đoković, obukla je najpopularnije pantalone za jesen 2024. godine. Reč je o klasičnom modelu u bež boji, koji je kombinovala s jednostavnom bluzom, mokasinama i diskretnim nakitom. Ove pantalone su izrađene od kvalitetnog materijala, što im daje lepršavost i udobnost, dok ravni kroj u predelu struka i bokova osigurava klasičan izgled.

Šire nogavice pružaju ravnotežu između formalnosti i opuštenosti, a neutralna bež boja olakšava kombinovanje s raznim komadima garderobe. Ovakve pantalone su idealan izbor za poslovne prilike, formalne događaje, ali i elegantne svakodnevne kombinacije. U njima svaka žena izgleda vitkije, a dodatna prednost je što se lako uklapaju s ostalim odevnim komadima.

Jelena Đoković preferira udobne i funkcionalne komade koji su takođe estetski privlačni. Njene modne kombinacije često zrače luksuzom, ali na suptilan način, kroz pažljivo odabrane aksesoare kao što su diskretni nakit, kvalitetne torbe i klasične cipele. Da li vam se dopadaju ove pantalone?

 

Komentari (0)
Loading