Blistaćete kao da vam je 20: Modne kombinacije za žene 50+ brišu godine i naglašavaju lepotu

Tatjana Badarević Vesti 27.09.2024 19:52 0

Donosimo inspiraciju za jesenske modne kombinacije za zrelije dame koje će vam dati moderan izgled i mladalačku energiju

moda

Shutterstock

 

Odevanje u prelaznoj sezoni može biti izazovno: još nije vreme za teške kapute, a ni kratki rukavi više nisu dovoljni. Dakle, kako prilagoditi ormar za ranu jesen, oslanjajući se na statement komade koje već imamo u ormaru + umereni šoping za trendove za koje znamo da će se zadržati (kao što je na primer koža). Inspirisale su nas modne ikone Gris Gejem i Renia Jaz, a u nastavku pronađite najbolje jesenske modne kombinacije za žene 50+.

1. Smeđa i koža

Ove sezone tamno smeđa izgleda raskošnije no ikad, a to potvrđuju i kolekcije dizajnera za ovu i iduću godinu. U kombinaciji s kožom imaćete odeću za sva godišnja doba - samo pogledajte ovaj komplet sakoa i midi suknje (i ne zaboravite dodatke!).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

2. Teksas od glave do pete

Ako pratite trendove, onda verovatno već znate da je teksas uvek poželjan. Odavno je prešao ležerne okvire, pa ga je više nego prihvatljivo nositi i u svečanijim prilikama (podsetimo, Valentino je svoju haute couture reviju otvorio teksasom). Teksas košulje, teksas haljine, teksas suknje - odaberite svoj favorit, a jedina preporuka je da umesto svetlijih nijansi teksasa, poput Gris, odaberete tamne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

3. Ležerna crna

Crnu boju uglavnom nose skoro sve generacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

 

Oni koji rade u modnoj industriji nose ga od glave do pete u monhkromatskim kombinacijama, pa zašto ga ne biste i vi isprobali? Tako kombinujte moderne komade i detalje koji će vas spasiti od monotonije ili tmurnog izgleda.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading