Bukvalno smo zanemeli posle Marinine transformacije: U trenu se pretvorila u Džuliju Roberts, liče kao jaje jajetu, ovo je neverovatno!

Vesti 26.09.2024 12:44 0

Ono što je zapečatilo njenu kreaciju je bio njen blistavi osmeh, identičan osmehu izuzetne Džulije Roberts

Marina

Printscreen/TikTok/marinamamic

U ljudskoj prirodi je da voli da menja svoj izgled kako bi testirao granice kreativnosti i izbegao monotoniju. Neki su u tome toliko dobri da njihove transformacije izazivaju strahopoštovanje od strane javnosti.

Opšte je poznata činjenica da su mnogobrojni šminkeri na mrežama kao što su TikTok, Instagram i Jutjub diplomirali umetnost transformacije. Već godinama gledamo razne kreacije kako od stranih tako i od domaćih umetnika, ali uvek postoji neka koja nas iznova oduševi.

Talentovana influenserka Marina Mamić je to uradila u jednom od svojih najnovijih video snimaka tako što se pretvorila u legendarnu glumicu Džuliju Roberts.

Zovite je Džulija

Marina, koja je poznata po transformacijama u slavne ličnosti poput Anđeline Džoli, Damijana Davida, Bejbi Lazanje, Majkla Džeksona, Tejlor Svift, Novaka Đokovića i mnoge druge, ovom prilikom je odlučila da pokaže kako se transformiše u Džuliju Roberts.

 

@marinamamic NOVA TRANSFORMACIJA! 🥰 Ponovila sam transformaciju u Juliu Roberts i evo kako je ispala. Šta kažete? #juliaroberts #makeuptransformation #fyp ♬ original sound - Marina Mamić

 

Svojim pratiocima je pokazala kako izgleda postupak, otkrivši nežnu šminku u prirodnim nijansama koja je karakteristična za slavnu glumicu. Njena kosa je takođe bila uvijena na način koji je oblikuje i Džulija. Ono što je zapečatilo njenu kreaciju je bio njen blistavi osmeh, identičan osmehu izuzetne Džulije Roberts.

To su primetili i pratioci koji su je pohvalili sledećim komentarima: ,,Osmeh ekstra" ; ,,Ista!" ; ,,Razbila" ; ,,Top" ; ,,Prelepo ali me osmeh uplaši" ; ,,Original"...


Kako se vama dopala njena transformacija?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Kloi Kardašijan promenila lični opis! Da li je pogrešila? #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #kardashian ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading