Patike Zoi Kravic zapalile internet: Omiljene su među poznatim ličnostima i stoje fantastično, kao stvorene za jesenje autfite

Vesti 17.09.2024 12:46 0

Kristen Bel i Rijana su takođe nosile Vans patike poslednjih nekoliko godina

Zoi

Justin Ng / Alamy / Alamy / Profimedia

Zoi Kravic zna da je za šetnje gradom potrebna udobna obuća, a nedavno je nosila par pristupačnih patika.

Glumica je viđenda u Njujorku u patikama brenda Vans.

Crne patike su dobro stajali uz njenu široku zelenu košulju na dugmad i široke farmerke, ali možete ih lako obući uz suknju ili pantalone, ili ih nositi ležerno uz trenerku i helanke.

Zoi nije jedina zvezda koja je nosila udobne patike: Kejt Hadson se nedavno odlučila za beli par sa jastučićima, a i Marta Stjuart ih često nosi, ističe People.

Kristen Bel i Rijana su takođe nosile Vans patike poslednjih nekoliko godina.

Savršenu jesenju inspiraciju pružila je i kraljica ulične mode, Gvinet Paltrou.

Gvinet Paltrou primećena tokom Nedelje mode u Njujorku. Okružena modnim rizicima i autfitima koji se nose van piste, bilo je lako ceniti njen normalan, ali elegantan izgled.

Paltrou se držala osnovnih svari, nosila je belu majicu, trenč kaput, kargo pantalone i patike. Detalji su bili ti koji su ovu jednostavnu odeću učinili modernom.

Njen kaput je bio kratak, dok su te tamnoplave pantalone imale gotovo satenski izgled koji je bio savršeno elegantan. Čak su i njene bele patike, koje su imale malu platformu, bile najuzvišenija verzija svakodnevn obuće.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading