Lili Kolins zablistala na premijeri ,,Emili u Parizu": Očarala sve prisutne u luksuznoj zlatnoj haljini, zanemeli su kada su videli njena leđa

Vesti 11.09.2024 20:02 0

Šik bob frizuru je upotpunila lagana šminka i tamni karmin...

Lili

Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Ima li boljeg načina da Lili Kolins proslavi praznik Emili Kuper u Rimu nego inspiracijom iz njegove bogate istorije?

Zvezda serije ,,Emili u Parizu" (35) je u utorak, 10. septembra prisustvovala premijere drugog dela 4. sezone serije u bioskopu ,,The Space Cinema Moderno" u Rimu. Dok je bila tamo, otkrila je da je njena blistava zlatna haljina suptilna oda nove avanture njenog lika.

„Nosim Skapareli, i to je bio moj hrabar momenat rimske statue “, kaže ona za People.

Zavodljiv autfit sa otvorenim leđima imao je sofisticirane detalje sa šljokicama i ukrase u obliku bronzane medalje koji su se slagali sa njenim narukvicama. Napravila je kontrast tako što je nosila smeđe štikle sa jarko crvenim pedikirom.

Šik bob frizuru je upotpunila lagana šminka i tamni karmin. 

Pored Lili, prisutni su bili i drugi članovi glumačke ekipe, Ešli Park, Pol Forman, Lukas Bravo, Kamil Razat, Semjuel Arnold, Bruno Gueri, Vilijam Abadi i Eugenio Frančeskini.

Frančeskini (32), koji se u novoj sezoni pojavljuje kao Emilin potencijalni novi dečko, Marčelo, kaže da je pojavljivanje u seriji bilo „neočekivani poklon jer se sve dogodilo veoma brzo”.

„Kada sam bio izabran, snimao sam TV seriju ovde u Italiji, tako da nisam imao vremena da shvatim šta se dešava“, kaže on. „Dakle, upustio sam se u nešto."

Prvi i drugi deo četvrte sezone ,,Emili u Parizu" se sada emituju na Netfliksu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading