Tvrdi da je osetila kako napušta telo, lebdela je 2 metra iznad njega: Sa 6 godina Julija doživela blizak susret sa smrću, bila je neverovatna tišina

Nedeljko Tišanović Vesti 09.09.2024 19:05 0

Preludna situacija joj se desila...

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

Julija Fišer tvrdi da je doživela iskustvo blisko smrti kada je imala 6 godina. Prema njenom iskazu, sve se dogodilo 2003. godine kada je, zbog jakih glavobolja koje su bile simptomi moždanog udara, hitno prebačena u bolnicu. Nakon toga je provela dve nedelje na intenzivnoj nezi, gde je doživela blizak susret sa smrću, kako ona navodi.

Tokom tog perioda, Julija je osećala da se odvaja od svog tela. Kako opisuje, videla je svoje telo kako leži nepomično na krevetu, povezano na medicinske aparate koji su je "održavali" u životu, dok je sama lebdelа dva metra iznad njega. U početku nije razumela šta se dešava, ali je ubrzo shvatila da je umrla.

Julija je uporedila ovo iskustvo sa gledanjem sebe u ogledalu, ali je naglasila da je osećaj bio drugačiji jer je imala osećaj lakoće. Iako je pokušavala da pogleda svoja stopala ili ruke, nije mogla da ih vidi, što je dodatno naglasilo bestelesnu prirodu njenog iskustva.

Najupečatljiviji deo je bila neverovatna tišina - tišina koju da uopšte ne možemo da doživimo na ovom svetu. Bilo je kao da pritisnete dugme za pauzu - bez pozadinske buke. Sve vidite u usporenom snimku — istakla je.

 

 

Ona je putovala prema vratima koja su bila osvetljena svetlom i osetila je veliku privlačnost prema njima, kao da se ne može odupreti. Iznenada je čula glas koji je upitao da li želi da nastavi dalje, ali taj glas nije dolazio od nikoga koga je mogla da vidi, što je dodatno doprinosilo misteriji njenog iskustva.

Mudro je ćutala o tome i nije podelila svoje iskustvo sa roditeljima sve dok nisu prošle dve godine nakon njenog izlaska iz bolnice. Smatrala je da su njeni roditelji u to vreme bili previše emotivno nestabilni da bi mogli da izdrže još jedan šok.

Na kraju je naglasila da veruje kako duše dolaze na Zemlju da bi spoznale različite aspekte postojanja, kao što je opraštanje, kroz iskustva koja proživljavaju u ljudskom telu.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading