Zbog tampona nastao haos na granici: Tara (25) morala da objasni kako se koristi

Slobodanka Ćorić Vesti 09.09.2024 11:50 0

Tara je zaustavljena na granici zbog tampona u svom koferu, a, kako tvrdi, nadležni nisu razumeli o čemu se radi

tara

Printscreen/Instagram

Mlada influenserka Tara Katims (25) nedavno je posetila Senegal, a tokom svog boravka podelila je sa pratiocima neobičnu priču sa granice koja je postala viralna.

Tara je zaustavljena na granici zbog tampona u svom koferu, a, kako tvrdi, nadležni nisu razumeli o čemu se radi. U video snimku koji je brzo postao viralan, sa više od 13,8 miliona pregleda, izveštava Daily Mail, Tara je dokumentovala situaciju na duhovit način.

„Nisu imali nikakve sugestije šta misle da je to. Kada su izvukli desetak tampona iz moje torbe, rekli su 'otvori',“ objašnjava Tara. Dodaje da su službenici izgledali zbunjeno i nisu znali kako da reše situaciju.

Na snimku se vidi kako Tara uzima tampon u ruku i spušta ga prema međunožju, što izaziva smeh kod pograničnog agenta. Situaciju je opisala kao „smešnu“, ali je istakla da je bila nervozna zbog neobične provere.

„Nisam očekivala ovakvo ispitivanje na granici u Africi ove godine, ali sam morala da održim brz TED govor da bih izbegla dodatne komplikacije,“ napisala je Tara na svom TikTok profilu. Smatrala je da je važno da situaciju ispriča sa humorom kako bi olakšala napetost i zabavila svoje pratioce.

Na kraju, njenoj grupi je dozvoljen ulazak u zemlju, i Tara je dodala da razumije mere predostrožnosti, s obzirom na to da nije primetila skenere na graničnom prelazu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara🤍 (@tarkatims)

Njeni pratioci su komentarisali snimak, a mnogi su podelili slična iskustva, prenosi Newsweek. „Isto mi se dogodilo u Dubaiju dok sam nosila uloške i tampone,“ napisala je jedna osoba.

„I ja sam prošla kroz nešto slično na aerodromu u Gani,“ dodala je druga, ističući da je često teško razumeti specifične provere na različitim međunarodnim granicama.

Komentari (0)
Loading