Za 2 sekunde njen snimak pogledalo 40 miliona ljudi: Otvorila knjigu, a onda je usledio pravi haos

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 09:04 0

Imala je velikih poteškoća u praćenju lokacija i likova u priči.

Jana

Printscreen/Twitter

 

Influenserka Jana krenula je da čita fantastični roman za mlade "Šest vrana", ali ostala je razočarana. U videu na TikToku objasnila je da više nije oduševljena knjigom nakon 34. stranice.

"Zašto je, dođavola, knjiga ovakva? Font je tako malen. I zašto su stranice ispunjene s toliko reči?", rekla je u videu koji je u međuvremenu izbrisan s TikToka. Njeni pratici preporučili su joj roman, ali nakon samo nekoliko stranica osećala se prestrašeno.

Imala je velikih poteškoća u praćenju mnogih lokacija i likova u priči. "Nemam pojma šta se događa", rekla je.

 

 

Čak joj ni pokušaj da pročita knjigu na svom e-čitaču većim slovima nije joj pomogao. Na platformi za knjige Goodreads izjavila je da je konačno odustala od knjige nakon 220 stranica.

U međuvremenu, TikTok video je ponovo postavljen na X (bivši Twitter), a mnogi su kritikovali Janu. Jedan je korisnik napisao: "Umrla bi ako bi došla u kontakt s knjigom Stefena Kinga." Drugi korisnik je napisao: "Način na koji ludi zbog reči... u knjizi... gde ih inače nalazite."

Drugi korisnici oštro su kritikovali Janu i pitali se da li je "Booktok" još uvek o radosti čitanja ili samo o korištćenju knjiga kao ukrasa. Neki su rekli da bi se Jana radije trebala koncentrisati na ljubavne romane.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading