Popile čašu vode na letovanju i samo se srušile: Odmor se pretvorio u pakao, jedva izvukle živu glavu

Tatjana Badarević Vesti 10.08.2024 15:38 0

Sumnja se da je devojkama na letovanju neko u vodu, koju su popile u baru, stavio sintetičku drogu fentanil.

droga

Printscreen/Facebook

 

Studentkinje Zara Hul i Kejli Pitc iz Oklahome ozbiljno su obolele nakon što su popile vodu iz čaše u baru svog odmarališta u Meksiku, piše The Mirror US.

Zara i Kejli bile su na letovanju u Kankunu sa svojim momcima i uživale su na plaži. Kobnog dana, kad im je pozlilo, u baru pored bazena naručile su svaka po čašu vode, a kad su je popile, iznenada su se srušile.

Zara je počela da se trza, a Kejli je rekla da je zadnje čega se seća bilo hodanje u bazenu. Devojke su poslate u svoje sobe u invalidskim kolicima. "Nismo mogle da hodamo, govorimo, ništa. Sledećeg jutra nisam mogla da otvorim oči od bolova, bilo mi je jako mučno, nisam mogla da se pomaknem", rekla je Kejli.

 

 

Zara je u međuvremenu poslata u bolnicu preko noći nakon što je "počela da dobija grčeve u želucu, pa su pozvali hitnu". Međutim, kada je tamo stigla, tražili su 10.000 dolara kako bi započeli njeno lečenje, otkrila je njena porodica.

Također su zatražili da njen dečko, Džejk, plati 200 dolara kako bi mogao da ostane u bolnici preko noći. Zara je nastavila da dobija napade tokom noći i lekari su je intubirali.

"Napumpali" su je velikom količinom lekova

Džejkova majka Stefani Snider napisala je na Facebooku: "Bolnica je nije lečila, 'napumpali' su je velikom količinom lekova. Intubirali su je i rekli Džejku da je to 'sedacija za magnetnu rezonancu. Nije bilo razloga da je sediraju, a kamoli da je intubiraju. Znali smo da je moramo vratiti u SAD".

Zarina porodica i prijatelji stupili su u kontakt s američkim ambasadom koja joj je savetovala hitan povratak u SAD. Bolnica je tada tražila više novca da je puste, a vozilo hitne pomoći za povratak Zare kući koštalo je 26.000 dolara.

 

 

"Pokušali smo reći da je moraju pustiti, a rečeno mi je da neće biti puštena dok ne platimo. Rečeno nam je da će iznos samo nastaviti rasti dok im se ne plati", otkrila je Stefani. No, bolnice u SAD-u odbijale su da prime Zaru jer im meksička bolnica nije htela poslati njene papire. Stefani je dodala: "Pokušali su reći da nemaju ni faks da to pošalju".

Na kraju, porodični prijatelj platio je račun i Zara se vratila u SAD. Njena porodica sada je u gubitku od 60.000 dolara, a nema odgovora šta se dogodilo Zari i Kejli. Sumnja se da im je neko u vodu, koju su popile u baru, stavio sintetičku drogu fentanil.

Otkako se vratila u SAD, Zarino zdravlje se poboljšalo, a nedavno je skinuta s respiratora i počela je samostalno da diše.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading